Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley, peripeții în vacanța din Cipru. „Gina, ia halatul pe tine și geanta cu bani…”

Smiley, peripeții în vacanța din Cipru. „Gina, ia halatul pe tine și geanta cu bani…”
Smiley și Gina Pistol și-au luat câteva zile de relaxare și au fugit într-o mini vacanță în Cipru. La scurt timp după ce s-au cazat, au trecut printr-o situație la care nu s-ar fi gândit niciodată.

După concerte și emisiuni filmate, Smiley și frumoasa lui soție, Gina Pistol, au dat o fugă în Cipru. O evadare scurtă ca să-și încarce bateriile, să se relaxeze. În toiul nopții însă, s-a dat alarma și toți turiștii au fugit din hotel.

Avionul a întârziat două ore

Smiley își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața lui și a Ginei Pistol. Recent, cântărețul și soția sa au vrut să prindă ultimele zile cu căldură și au plecat în Cipru.

După o noapte grea, în care Smiley a dormit doar două ore, în timp ce Gina a pregătit bagajele, îndrăgostiții au plecat bucuroși la aeroport. Au ajuns mai devreme cu o oră, dar acest lucru nu i-a deranjat, pentru că au  avut timp să ciocnească un pahar, la prima oră a dimineții.

„Somn adânc, zbor plăcut, aterizare lină”

Nu le-a căzut bine însă faptul că avionul a avut întârziere două ore, perioadă în care, fiecare s-a întins pe unde a putut și a încercat să tragă un pui mic de somn. Într-un final, s-au îmbarcat în avion și au decolat.

„Somn adânc, zbor plăcut, aterizare lină, apoi a venit o mașină fină, care ne-a dus la resortul unde eram cazați, lângă Limassol”, a povestit Smiley.

Alarmă de incendiu, „haos nebun”

După ce s-au odihnit, Smiley și Gina Pistol s-au îmbrăcat lejer și au plecat fericiți spre plajă. „Soare, apă sărată, prosecco, somnic”, apoi o masă copioasă, cu toată bunătățile lumii și din nou odihnă. În toiul nopții însă, liniștea le-a fost tulburată de o alarmă de incendiu.

„Nu știam ce ni se întâmplă, credeam că încă visăm. Haos nebun, că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina! Ia halatul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum. Dă-i repede pe scări, că în situații de urgență nu folosești liftul. Și am ieșit afară împreună cu toată lumea din hotel”, a mai spus artistul.

Ce se întâmplase, de fapt?

„Era alarmă de incendiu, dar nu se vedea nici fum, nici flăcări. După cinci minute, am aflat că era alarmă de inundație”, s-a destăinuit simpaticul cântăreț.

După ce lucrurile s-au liniștit, Smiley și Gina au mers repede în cameră, „că mai aveam de dormit”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri