Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley, surpriză teribilă în America. Ce a pățit artistul pe platoul uriaș din Los Angeles

Smiley, surpriză teribilă în America. Ce a pățit artistul pe platoul uriaș din Los Angeles
Două săptămâni, Smiley a dat o fugă până în America pentru a face cele mai frumoase piese alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS.

Iubitul Ginei Pistol a avut parte de o surpriză extraordinară, fiind invitatul celebrului Simon Cowell, la filmările pentru noul sezon al binecunoscutei emisiuni America’s Got Talent.

Smiley a avut privilegiul să vadă cu proprii ochi cum se filmează cel mai de succes reality show din lume, invitat de unul dintre cei mai importanți oameni din lume, creatorul și producătorul emisiunii Got Talent, Simon Cowell. Momentul pe care artistul nu-l va uita niciodată a fost atunci când platoul imens din Los Angeles a răsunat de aplauzele sutelor de spectatori atunci când a fost pronunțat numele României.

@smiley_omul

#DailyTok 3: Am fost pe scenă la America’s Got Talent?🔥 #Smiley #americasgottalent #romaniiautalent #simoncowell #terrycrews #heidiklum #sofiavergara #traveltok

♬ original sound – Smiley

„Sofia Vergara și Heidi Klum sunt foarte cool și mi-au spus mie la ureche că Smiley și Pavel Bartos sunt foarte buni”

Mai mult, cântărețului nu i-a venit să creadă că emisiunea Românii au talent e cunoscută în toată lumea, iar modul de prezentare al lui și al prietenului Pavel Bartoș a fost preluat de multe cupluri de prezentatori „Got Talent” din alte țări.

„Vă iau cu mine peste tot și vă arăt ce se întâmplă în cele două săptămâni în care sunt în America. Astăzi am fost la America’s Got Talent, la invitația lui Simon Cowell, iar Terry Crews mi-a făcut surpriza de a mă invita pe scenă. Sofia Vergara și Heidi Klum sunt foarte cool și mi-au spus mie la ureche că “Smiley și Pavel Bartos sunt foarte buni”.

„E copleșitor să fii acolo”

Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent.

„M-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor”

M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii.

Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător”, ne-a spus Smiley. Și fanii cântărețului sunt extrem de fericiți, pentru că odată cu plecarea în Los Angeles, vedeta a făcut un jurnal video pentru prietenii săi de pe TikTok, cu episoade zilnice.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre