Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc în showbiz. Va deveni mămică sau doar s-a îngrășat?

Șoc în showbiz. Va deveni mămică sau doar s-a îngrășat?
O artistă celebră în toată lumea și-a șocat fanii după ce a fost surprinsă de paparazzi, într-o ipostază neobișnuită. Sunt multe kilograme în plus, la mijloc, iar acum toată lumea dezbate care e motivul.

Lady Gaga, 34 de ani, a avut o apariție de senzație în urmă cu câteva zile, în timp ce se afla la cumpărături alături de iubitul său, Michael Polansky. Aceasta poartă colanți și o bustieră, etalând multe kilograme în plus. Va deveni mămică sau doar s-a îngrășat?

De când și-a făcut apariția pe scenă, celebra cântăreață a etalat o siluetă de invidiat. A purtat pe covorul roșu, ori de câte ori a avut ocazia, ținute extravagante, mulate sau decupate, care i-au pus în evidență corpul perfect. Imaginea pare a nu mai fi de actualitate, în virtutea ultimelor imagini care au devenit publice. Iar ceea ce e și mai ciudat, e faptul că ultima imagine surprinsă pe stradă e în contrast puternic cu ultimele fotografii pe care vedeta le-a distribuit pe Instagram, unde apare mult mai subțirică.

În urmă cu doi ani, presa a speculat de asemenea că ar fi însărcinată, cu Bradley Cooper, alături de care a jucat în filmul ”A stat is born”,  care i-a aduse artistei și un premiu Oscar pentru cel mai bun cântec. Presa a speculat  la momentul respectiv că cei doi ar avea o relație, iar aceste zvonuri au fost alimentate ulterior și de despărțirea dintre Bradley Cooper și partenere sa, modelul Irina Shayk.

”Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, declara, la momentul respectiv, un apropiat al cuplului. Ironic, aceasta a recunosc ”sarcina”: ”Zvonuri că sunt însărcinată? Da, sunt însărcinată cu #LG6”, a scris Gaga pe Twitter, referindu-se la cel de-al şaselea album de studio.

Gaga, al cărui nume real este Stefani Germanotta, a cunoscut faima internaţională după lansarea albumului său de debut ”The Fame” în 2008, urmat de ”Born This Way” în 2011. Recent a lansat o piesă împreună cu Ariana Grande.

Sursa foto: Instagram / Lady Gaga și Redactia.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre