Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoc în showbizz-ul românesc. Două vedete iubite de români au spus adio căsniciei

Șoc în showbizz-ul românesc. Două vedete iubite de români au spus adio căsniciei
S-au iubit 18 ani ca nimeni alții și nimeni nu ar fi spus vreodată că nu vor îmbătrâni împreună. Și, totuși cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Fac parte din categoria celor mai iubiți artiști ai României, iar acum au șocat pe toată lumea cu anunțul despărțirii. Ce s-a întâmplat între doi mari artiști încât s-a ajuns la divorț.

Cu puțin timp în urmă, Dinu Maxer a dat vestea de necrezut. După 18 ani de iubire și doi copii ca doi îngeri, cântărețul și Deeea au decis de comun acord că trebuie să meargă în viață pe drumuri diferite.

Artistul a postat câteva cuvinte pe contul său de socializare în care le-a mulțumit fanilor pentru susținere, dar i-a rugat să le respecte intimitatea. Același mesaj a fost postat și de Deea pe contul său de socializare.

„Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri”

”Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știti viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și tot odată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, au scris cei doi artiști.

„Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii”

Anul trecut, Dinu și Deea au recunoscut că au mai existat momente în căsnicia lor când au mai avut probleme, dar au reușit să le gestioneze așa cum trebuie. Cel mai greu a fost când a venit pe lume primul copil. „Am făcut o geloasă pe Deea mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea.

Nu am călcat strâmb nici unul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer, pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre