Simona Ionescu / Redactor Șef

Șocant! Un politician român a murit în timpul unui live pe net, însă nimeni nu a văzut

Șocant! Un politician român a murit în timpul unui live pe net, însă nimeni nu a văzut
Caz șocant! Un politician român a murit în timp ce participa la o întâlnire live pe o platformă online. Deși alături de acesta mai participau încă 11 oameni, niciunul nu a cerut ajutor la 112.

Tragicul incident a avut loc sâmbătă, 9 aprilie, iar politicianul care a sfârșit subit se numește Gheorghe Iancu și era Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”. Acesta participa la o ședință online pe Zoom, alături de alți 11 politicieni.

Iancu ar fi suferit un stop cardiac

Tragica întâmplare este povestită de un jurnalist într-o postare pe Facebook. După cum relatează Horațiu Rădulescu, întâlnirea politicienilor a durat aproximativ două ore și subiectul era „prăbușirea României”. La un moment dat, începând cu minutul 55 al emisiunii, politicianului i s-a făcut rău.

La minutul 55, omul s-a prăbușit

Potrivit jurnalistului Horațiu Rădulescu, secretarul general la Uniunea Socială Popular Creștină s-a prăbușit pe scaun, într-o parte, însă nimeni nu a părut prea surprins de ceea ce vede. Cu toate că bărbatul nu s-a mai mișcat din acea poziție și nici nu a mai intervenit în discuții până la finalul întâlnirii, nimeni nu și-a făcut griji.

„Sâmbătă 9 aprilie, Horneț pe post de moderator al propriei „emisiuni” cu „moderator adjunct” o individă pe nume Mihaela Meresi, a încărcat ecranul telefoanelor, P.C-urilor, laptop-urilor, tabletelor cu imaginea a 12 persoane, adică ei „moderatorii” și zece „invitați”! Și timp de peste două ore în așa zisul „live”, și încă alte 35-40 de minute după închiderea acestuia, au discutat de te doare mintea! Un ghiveci total, greu de auzit și de înțeles.

Numai că în timpul așa zisei „emisiuni” un invitat a murit în direct, și nimeni nu a făcut nimic timp de aproape o oră și jumătate, chiar dacă omul se prăbușise într-o parte pe scaun și … normal, dinspre el numai tăcere. Este vorba de Gheorghe Iancu, Secretar General la „Uniunea Socială Popular Creștină”, care începând cu minutul 55 al emisiunii a agonizat nebăgat în seamă de nimeni, chiar dacă acest lucru se vede evident … Stop cardiac, precedat de congestie cerebrală. Un om, un patriot s-a stins „în direct” în nepăsarea „moderatorilor”!”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Gheorghe Iancu

Într-un comentariu la propria postare, jurnalistul Horațiu Rădulescu susține că momentul prăbușirii se vede în filmare și că bărbatul a rămas în poziția respectivă timp de o oră și jumătate. Așa a fost găsit de soția sa mai târziu, când aceasta a ajuns acasă.

Pe pagina de Facebook a politicianului curg mesaje de condoleanțe…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre