Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora Biancăi Drăgușanu, talentată la lucru manual, dar ghinionistă în dragoste

Sora Biancăi Drăgușanu, talentată la lucru manual, dar ghinionistă în dragoste
Până să nu participe alături de Bianca Drăgușanu în Asia Express, nu se știau prea multe lucruri despre Oana, sora vedetei. S-a aflat însă că nu are noroc în dragoste.

Ca și Bianca Drăgușanu, nici Oana, nu a prea avut noroc în dragoste. Dar la capitolul afaceri, fetele stau foarte bine. Vă arătăm cum se prezintă acum sora iubitei lui Bădălău.

Pe sora Biancăi Drăgușanu a văzut-o toată România în toată splendoarea ei când a făcut echipă cu Bianca Drăgușanu la Asia Express. Nici în această cursă fetele n-au strălucit, așa că s-au reîntors repede în România. N-a vrut să profite de popularitatea pe care a câștigat-o atunci, lăsând-o să strălucească tot pe Bianca.

Chiar dacă nu și-a expus viața pe tavă, s-a aflat că Oana are doi copii din două căsătorii, iar Bianca a spus tuturor cât de talentată e sora ei la lucru manual. Dar și cum îi făcea ea lecțiile atunci când erau copii. La capitolul intervenții estetice tot Bianca e în top, însă toată lumea a observat că și Oana s-a făcut din ce în ce mai frumoasă.

„Lucru manual. I-a plăcut mult”

Cu ceva timp în urmă se știa despre Oana că avea un magazin de haine, iar recent, Bianca i-a făcut câteva fotografii în timp ce lucra cu mare atenție la o rochie. „Lucru manual. I-a plăcut mult. Eu îi făceam temele și ea făcea lucru manual. Ăsta e hand made. Se vede care era mai bună la școală. Eu tot timpul îi făceam temele ei. Eu eram aia deșteaptă și ea era aia care chiulea. De fapt, era chiar invers”, a fost comentariul iubitei lui Gabi Bădălău.

Surorile Drăgușanu, mai frumoase ca niciodată. Sursă foto: viva

„Mă bătea”

Chiar dacă e șmecheră în România, Bianca a recunoscut că în copilărie Oana nu rata ocazia să-i tragă o mamă de bătaie. „Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. (…) Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, ei nu îi place”, a recunoscut Bianca.

În ceea ce privește viața amoroasă, sursele spun că Oana Drăgușanu are doi copii din două căsnicii. Prima căsnicie a luat sfârșit în 2013, iar al doilea bărbat ar sta departe de ea, lucrând mai mult prin Anglia.

„Ești prietena mea cea mai bună, ești puternică, ești corectă, ești devotată”

În noiembrie, Bianca i-a făcut o surpriză frumoasă surorii sale cu ocazia aniversării și i-a transmis un mesaj în care a spus tot ce simte pentru ea. „Ar trebui să ne facem mai multe poze împreună. Ar trebui să ne spunem mai des „Te iubesc”. Te iubesc și îți mulțumesc că ești mereu lângă mine, ești prietena mea cea mai bună, ești puternică, ești corectă, ești devotată, ești minunată, ești perfectă și ești sora mea, Oana. Te iubesc și la mulți ani sănătoși și frumoși”, au fost cuvintele Biancăi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre