Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora celebrei Celine Dion dă vestea cea tristă. „La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva”

Sora celebrei Celine Dion dă vestea cea tristă. „La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva”
Celine Dion face eforturi uriașe să învingă boala, dar în acest moment șansele sunt puține. Una dintre surorile ei, Linda, a mărturisit că s-a mutat la ea să o poată ajuta.

Una dintre cele mai iubite cântărețe ale lumii se luptă zilnic cu dureri cumplite, dar încă nu și-a pierdut speranța.

Celine Dion s-a izolat la conacul ei de 1,2 milioane de dolari din Las Vegas cu cei trei fii ai săi, René-Charles, Eddy și Nelson, pe fondul luptei ei debilitante cu boala neurologică rară. Din nefericire, spun surorile vedetei, toți specialiștii care o îngrijesc caută cu disperare un medicament care să o poată ajuta în mod real. Deocamdată, nu s-a ivit nimic ce ar putea să facă minuni cu artista. Cu toate astea, nici Claudette, Linda, surorile ei, nici Celine nu cedează în fața bolii.

Celine Dion face eforturi uriașe să se poată mișca

”Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar este important să ai speranță”

„Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora mea Linda,  care locuiește cu ea și îmi spune că lucrează mult. Este conectată cu cei mai buni cercetători din domeniu, care studiază această boală rară, debilitantă. Sincer, cred că în mare parte are nevoie să se odihnească. Este mereu activă, conectată, nu renunță, vrea să fie în top când vine vorba de meseria ei. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să asculți asta.

Avem încredere în ea. Este ceva înnăscut la ea, este disciplinată în fiecare domeniu al vieții ei… Nu găsim niciun medicament care să funcționeze, dar este important să ai speranță.”, a mărturisit Claudette pentru „Le Journal de Montreal”.

Celine a povestit că Rene a fost singurul bărbat pe care l-a sărutat în viața ei

„Vreau să mor în brațele tale”

În anul 2015, Celine Dion a dat un interviu tulburător pentru People în care a explicat tuturor cât de puternică a trebuit să fie pentru soțul său, René Angélil și copiii săi. Vedeta a mărturisit care a fost ultima dorință a soțului său: ”Vreau să mor în brațele tale. Ok, bine, sunt aici. O să mori în brațele mele”, s-a destăinuit celebra cântăreață.

Rene a plecat din această lume cu doar două zile înainte de a împlini 74 de ani. Un an mai târziu, Celine a menționat că în afară de soțul său n-a sărutat niciodată un alt  bărbat. Moartea lui a fost începutul declinului pentru una dintre cele mai mari artiste pe care le are lumea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre