Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora criminalei din Mangalia: „Nu era un îngeraș, cum nici eu nu sunt”. Noutăți în acest caz tulburător

Sora criminalei din Mangalia: „Nu era un îngeraș, cum nici eu nu sunt”. Noutăți în acest caz tulburător
Când a auzit ce a făcut fiica ei, mama Loredanei, criminala din Mangalia, a căzut din picioare și a fost dusă la spital. Acum și-a vizitat fiica în arest.

N-a crezut niciodată că fiica ei va ajunge criminala din Mangalia. Mama tinerei a povestit ce i-a cerut Loredana.

Deși a trecut ceva vreme de când s-a aflat adevărul, mama tinerei din Mangalia care și-a ucis prietena cu sânge rece, e și acum în stare de șoc. Femeia a povestit că în momentul în care a fost sunată și i s-a spus adevărul, i s-a făcut rău și a ajuns la spital, unde a fost internată câteva zile.

De atunci, femeia administrează medicamente pentru a-și putea să-și țină nervii sub control și încearcă să realizeze ce s-a întâmplat. „Am avut un șoc pe loc. Nu am mai gândit, am fost direct dusă la spital. Șoc total a fost, vreo două-trei zile, și cu pastile, eu nu am realizat… Acum iau pastile ca să pot rămâne calmă”, a menționat femeia.

Loredana a vrut trei shaorme și o pereche de pantofi sport

Femeia și-a călcat pe suflet și a ajuns în arest, să-și viziteze fiica. Loredana i-a cerut mamei să-i aducă trei shaorme și o pereche de pantofi sport. ”E năucită de cap, e aeriană”, a spus femeia despre fiica ei. Cele două nu au discutat absolut nimic despre crimă, Loredana întrebând despre surorile ei de care îi este foarte dor.

„Nu am vorbit despre asta, am vorbit despre Raluca, despre Radu, despre Vlăduț, frații ei. Îi este foarte dor de ei. Era sufletistă, făcea treabă, învăța, făcea naveta la școală, pleca la 7, venea la 3. În rest nu știu ce să vă spun”, a mai declarat mama criminalei.

Mama criminalei din Mangalia

„Cu toții am rămas șocați de nelegiuirea pe a comis-o”

La rândul său, sora criminalei a dat o declarație în care a mărturisit că e șocată de gestul Loredanei și va trebui să plătească pentru ceea ce a făcut. ”De când am decis în a răspunde acestor răutăcioși pe Internet, n-am menționat o dată numele surorii mele, cât nici nu i-am luat vreodată apărarea pentru faptele comise.

Mama mea, ca și oricare altă ființă dătătoare de viață, are și va avea mereu dragoste pentru propriii copii, sperând schimbarea lor, tocmai de aceea a apelat la un nou avocat pentru reducerea sentinței.

„Nu era un îngeraș”

Eu sunt de părere că fapta Loredanei trebuie pedepsită și trebuie să se ia măsuri în legătura cu asta. Evident, ea fiindu-mi soră, am mai multă empatie și simț de părere de rău pentru ea, deoarece cu toții am rămas șocați de nelegiuirea pe a comis-o.

Evident, nu era un îngeraș, cum nici eu, pe de altă parte, nu sunt. Facem prostioare, năzbâtii, ca majoritatea ființelor umane, cred eu. Dar punctul în care această întâmplare a degajat, a rămas cu mult peste surprinderea noastră.”, a mărturisit și sora Loredanei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre