Simona Ionescu / Redactor Șef

Sora Deliei vorbește pentru prima oară despre problemele ei din cuplu. Oana e însă foarte iertătoare

Sora Deliei vorbește pentru prima oară despre problemele ei din cuplu. Oana e însă foarte iertătoare
Oana Matache, sora Deliei și iubitul, Radu Siffredi, au spus da participării la emisiunea „Power couple, la bine și la greu”, prezentată de Dani Oțil.

De ce au acceptat sora Deliei și Radu Siffredi să participe la un show precum Power Couple? Pentru că vor să arate întregii lumi ce fel de cuplu sunt. „Poate că, uneori, deși doi oameni arată diferit, aparențele înșeală”, a mărturisit Radu Siffredi, bărbatul pentru care sora Deliei și-a părăsit soțul.

„Cred că cel mai simpatic defect e faptul că e aeriană”

Se iubesc ca doi adolescenți, dar cum în orice relație există și lucruri bune și mai puțin bune. Ce probleme au în cuplu? „În ultima vreme îi reproșez că nu e atent cu hainele lui și nu-și asumă greșelile pe care le face”, a precizat Oana Matache. Pe de altă parte, ea a mărturisit că „cel mai simpatic defect” al ei este faptul că e… zăpăcită.

Lucru confirmat și de Radu, care adoră să aibă lângă el o femeie care de cele mai multe ori e…aeriană. „Pe cât de tare mă enervează, cred că cel mai simpatic defect e faptul că e aeriană. Pentru că sunt momente în care e cute să stai lângă o persoană care e aeriană, pentru că e ca un animăluș de pluș…”, a continuat tânărul. Și mai e ceva ce-l deranjează pe Radu: „Frateee, ăsta e ticul verbal al Oanei. Ce nu înțelegi, frate… Bro, dar nu suntem frați”, a spus sigur pe el iubitul surorii Deliei.

Talentele neștiute ale lui Radu

Și dacă până acum lumea l-a cunoscut pe iubitul Oanei Matache doar după ce a spus sau ce a făcut pe rețelele de socializare, acesta le-a spus fanilor că are și o altă față. „Cel mai mișto talent nebănuit al meu gătitul și faptul că mă pricep la muzică”, a recunoscut tânărul. Oana a descoperit însă și altceva: „jonglează cu câte patru sau trei chestii deodată… fructe, sticle…”.

Unde s-au întâlnit prima dată

Cei doi păstrează și acum în amintire locul primei întâlniri, care a avut loc în centrul Capitalei, la un restaurant pe care-l adoră. „Prima noastră întâlnire a fost în Piața Amzei, la un restaurant cu specific japonez care ne place nouă super mult”, a recunoscut Radu. Au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt și n-a mai durat mult până când a venit și primul te iubesc. Cel care a făcut primul declarația de dragoste a fost tânărul, iar Oana a simțit că plutește de fericire. „Dintre noi doi, te iubesc a spus primul, un fraier”, îi place tânărului să glumească.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre