Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri despre dispariția banilor și a drogurilor: „Știu cum funcționează sistemul, eu am făcut contrabandă”

Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri despre dispariția banilor și a drogurilor: „Știu cum funcționează sistemul, eu am făcut contrabandă”
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a luat atitudine în noul său vlog în legătură cu traficul de droguri din România. Cel mai mult a vorbit și despre dispariția banilor cash.

Sorin Ovidiu Vîntu și-a împărțit ultimul vlog în trei părți și a ținut să precizeze, încă de la început, că nu crede în moartea lui Prigojin. „I s-a oferit o retragere onorabilă, doar 5% cred că a murit. Putin nu avea niciun interes să îl elimine”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu la începutul vlogului său. El a trecut apoi la decesul de la Botoșani.

„E prima oară când văd o reacție normală din partea poporului. Vreau să felicit persoana care a vandalizat biroul doctorului care a făcut ce a făcut. Dacă medicii sunt lipsiți de empatie, eu nu mai dau doi bani pe ei. Domnilor doctori, dacă nu respectați: hai sictir!”, a spus celebrul om de afaceri.

Sorin Ovidiu Vîntu, dezvăluiri șocante

Problema drogurilor din România nu poate fi eradicată, oricât de mult s-ar implica poliția, crede Vîntu.

„Vameșii le permit accesul, corupția este în vârf. Sunt lăsate să intre în țară în mod deliberat, știu cum funcționează sistemul, eu am făcut contrabandă ani de zile”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook, în legătură cu tragedia de la 2 Mai, de zilele trecute. Atunci un băiat drogat a intrat cu mașina peste un grup de 8 tineri, ucigând pe loc doi și rănind pe alții.

Banii cash dispar și există o explicație

Sorin Ovidiu Vîntu atrage atenția asupra dispariției banilor cash. Acesta este de părere că americanii vor lua banii românilor în bănci pentru a preveni falimentarea câtorva bănci americane. În acest context, afaceristul îi sfătuiește pe români să nu mai păstreze banii în bănci, ci să-i păstreze numerar.

„Foarte multe bănci au luat decizia să desființeze bancomatele. Sunt pașii premergătorii scoaterii banilor cash. Dacă ai bani în bancă, statele îți vor lua banii. Urmează să se prăbușească în curând câteva bănci americane și efectul de cascadă se va resimți pe plan mondial. Confiscându-ți ție banii, se evită falimentele respective, iar tu vei ajunge să te rogi să-ți folosești banii tăi. Dacă vei avea voie să-i folosești. Eu, dacă aș avea bani, i-aș transforma pe toți în cash, n-aș mai ține un cent în bănci”, a spus afaceristul pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre