Simona Ionescu / Redactor Șef

Sorin Ovidiu Vîntu e mândru foc. A făcut prima declarație în calitate de bunic

Sorin Ovidiu Vîntu e mândru foc. A făcut prima declarație în calitate de bunic
De multă vreme nu l-a văzut cineva pe Sorin Ovidiu Vântu atât de fericit. E cea mai bună veste pe care a primit-o în ultima perioadă.

Afaceristul a început deja să numere zilele până când va deveni bunic cu acte în regulă și își va strânge în brațe nepoțelul sau nepoțica.

Diana, fiica îndrăgitului cântăreț Adrian Enache, însărcinată în aproape patru luni și Ionuț, fiul lui Sorin Ovidiu Vântu vor deveni părinți pentru prima dată. Contactat de jurnaliști, tăticul FNI s-a arătat mândru foc că i se mărește familia și a dat prima declarație în culmea fericirii. “Sănătos să fie, nu contează dacă va fi băiat sau fată. Sunt fericit, în al 9-lea cer. Cum să nu fiu când vine o ființă pe lume? Îmi crește clanul (n.r. râde)”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu pentru Cancan.

Diana Enache, la un pas să fie violată de administratorul blocului în care locuia

Diana Enache este fericită și împlinită alături de bărbatul pe care-l iubește, dar cu câțiva ani în urmă a avut o mare greutate pe suflet.

Diana și Ionuț, viitori părinți

În 2014 a trecut printr-un moment delicat, când a fost la un pas să fie violată de paznicul blocului, pe care l-a chemat să o ajute întrucât lumina din casă nu funcționa. Kanan Ali a tăiat-o la gât, pe mâini și pe sâni, iar tânăra a fost traumatizată. Pentru fapta sa, libanezul a primit cinci ani de închisoare cu executare, însă Diana a avut nevoie de terapie ca să depășească șocul trăit.

Sorin Ovidiu Vântu a fost eliberat condiționat în anul 2020

La rândul său, Sorin Ovidiu Vântu a avut mult de suferit, după ce a primit o condamnare de 11 ani de închisoare, după ce mai multe condamnări din alte dosare au fost contopite. Acesta a fost însă eliberat condiționat în anul 2020 în urma unei decizii a Tribunalului București. Cum toate problemele s-au terminat și norii negri au trecut, a venit vremea ca cele două familii să fie fericite și să se bucure de cel mai preț dar de la Dumnezeu, micuțul  sau micuța care urmează să vină pe lume.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre