Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoșoacă spune că politica i-a distrus silueta. A arătat imagini cu ea de pe vremea când era mai slabă

Șoșoacă spune că politica i-a distrus silueta. A arătat imagini cu ea de pe vremea când era mai slabă
Dacă acum Diana Șoșoacă a pierdut lupta cu kilogramele, cu ani în urmă, politicianul le dădea clasă multor doamne și domnișoare. A demonstrat cu imagini cu adevărat incredibile.

Diana Șoșoacă a fost o frumusețe de femeie, admirată, cu siguranță, de mulți domni, iar imaginile prezentate, spun totul. Politicianul a spus și de ce a luat atât de mult în greutate.

„Politica, fir-ar a dracu!”

Invitată în emisiunea lui Luis Lazarus, Diana Șoșoacă le-a arătat românilor cât de bine a arătat când avea vârsta de 43 de ani. Și a explicat și motivul pentru care s-a îngrășat atât de mult. „Vreau să vă arăt ceva. Asta sunt eu la 43 de ani, în urmă cu cinci ani. Zici că am 30 maxim, da?

Diana Șoșoacă pe vremea când era slabă

Asta sunt eu în 2020. Și asta sunt eu după cinci ani. Vi se pare normal? Pentru ce? Pentru cine?”, i-a spus Șoșoacă lui Lazarus. În stilu-i caracteristic, fostul coleg al lui Dan Diaconescu a găsit răspunsul la kilogramele în plus ale Dianei: „Politica, fir-ar a dracu!”.

Cine este Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă a avut trei căsnicii la activ

De profesie avocat și din anul 2020 senator în Parlamentul României, Diana Șoșoacă provine dintr-o familie înstărită. Mama acesteia este un medic ginecolog foarte cunoscut și apreciat, Alice-Florescu-Bleotu, cu doctorat în științe medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Aleasă în Parlament pe listele AUR, o perioadă a fost în relații bune cu George Simion, dar a sfârșit prin a fi dată afară din formațiune. Motivul? Șoșoacă s-a comportat în contradicție cu linia partidului.

Nu a avut noroc în viața personală

Diana Șoșoacă a pierdut lupta cu kilogramele

Diana Șoșoacă a avut trei căsnicii la activ, are un băiat și o fată și a spus la un moment că s-a despărțit de foștii soți, pentru că este „insuportabilă și autoritară”.

„Iovanovici este numele meu de fată. Sunt macedoneancă din Skopie. Noi suntem din Macedonia. Deci jumătate din mine se trage din Skopie. Bunicii mei paterni de acolo vin. Bunicii paterni împreună cu toată familia au fugit aici, în România. Şoşoacă este numele soţului meu”, a mărturisit aceasta cu ceva timp în urmă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre