Simona Ionescu / Redactor Șef

Diana Șoșoacă despre căsnicia sa. „Când l-am luat, tremura într-un sat”. Acuzații grave

Diana Șoșoacă despre căsnicia sa. „Când l-am luat, tremura într-un sat”. Acuzații grave
Bătălia mediatică dintre Diana Șoșoacă și soțul ei continuă pe toate canalele. Ambii își dispută poziții politice mai bine cotate și nu pierd ocazia să își arunce vorbe grele. O nouă rundă a scandalului s-a disputat la televizor, umilințe teribile fiind spuse în public.

Pentru a se ține tare pe poziție, Diana Șoșoacă nu ezită să vorbească despre căsnicia sa și îi aduce soțului acuzații grave. Senatoarea Diana Şoşoacă şi jurnalistul Luis Lazarus, pe de o parte, şi Silvestru Şoşoacă, soțul celei dintâi, pe de cealaltă parte, așa se poziționează războiul din sânul partidului SOS România.

Silvestru Șoșoacă spune că nevasta sa a tras în jos partidul, iar din cauza ei formațiunea nu mai are șanse prea mari să intre în Parlamentul European. Pe de altă parte, Diana Şoşoacă neagă vehement că este creația lui Silvestru Şoşoacă. Ea susține, ca de altfel de fiecare dată, că tot ce face de când a intrat în politică este  să lupte pentru ţară.

Într-o intervenție la România TV, senatoarea SOS România l-a umilit teribil pe soțul ei. L-a numit un „întreținut” și a oferit țării întregi detalii despre începutul căsniciei lor. Diana Șoșoacă susține că toate realizările lui Silvestru Șoșoacă  i se datorează, de fapt, ei. Senatoarea susține că e propria creație, că soțul ei nu a avut niciun aport în notorietatea pe care a dobândit-o în timp ce ea a avut „15 ani de contract cu TVR”.

Diana Șoșoacă vorbește despre politică și căsnicia sa

Mai mult insistă să se știe că a avut „cele mai multe intervenții în plenul Parlamentului, peste 1.570, cele mai multe interpelări, declarații politice, întrebări”. Nu în ultimul rând, ei i se datorează cele mai multe cazuri de plângeri penale care se anchetează, inclusiv Florin Cîţu e anchetat într-un dosar penal formulat de ea, legat de vaccinarea anti Covid.

În fiecare lună este invitată în Parlamentul European, unde are legături cu toate partidele naționaliste la nivel european. „Am luptat pentru aceasta țară şi dacă pandemia s-a sfârșit, mi s-a datorat mie în cea mai mare parte”, a mai spus senatoarea SOS România.

„Silvestru Şoşoacă e doar un întreținut, un bărbat violent”

Ea a vorbit despre momentul în care ea și soțul ei s-au cunoscut. „Când eu l-am cunoscut pe Silvestru, tremura într-un sat înglodat în noroi, nu știa absolut nimic”, a punctat Diana Șoșoacă la postul de televiziune.

Până să ajungă la divorț, Diana și Silvestru Șoșoacă au avut ani îndelungați o relație de familie frumoasă, plină de iubire (Instagram)

„Silvestru Şoşoacă e doar un întreținut, un bărbat violent. Întotdeauna sunt alături de oameni, de dimineață până seara sunt împreună cu oamenii, sunt unicul senator care e alături de oameni. Eu îmi îndeplinesc atribuțiile”, a mai declarat Diana Şoşoacă.

Silvestru Șoșoacă a povestit și că s-a separat efectiv de soția sa deja de două luni. Cei doi divorțează, iar bărbatul nu e deloc liniștit la gândul că, după divorț, senatoarea ar putea obține dreptul de a-i purta în continuare numele sub care s-a consacrat ca om politic. „Numele Șoșoacă, dacă reușește sa mi-l ia acum în justiție, îl va păstra tot timpul pentru că e numele care a făcut-o celebră. Dacă s-ar întoarce la numele de Macovei, nu ar mai ști-o nimeni si nu ar mai vota-o nimeni”, a punctat bărbatul.

Șanse reduse pentru Parlamentul European

Partidul SOS România nu mai are şanse să intre în Parlamentul European, crede acum Silvestru Şoşoacă, care și-a exprimat opinia la același post de televiziune. El îi acuză pe soția sa și pe jurnalistul Luis Lazarus că au acaparat  singurele poziții eligibile din lista de candidaturi pentru Parlamentul European (senatoarea e cap de listă, iar Lazarus se află pe locul al doilea).

Sunt singurii care vor putea intra în Parlamentul European în cazul „fericit” în care partidul va depăși pragul de 5%, crede Silvestru Șoșoacă. Restul politicienilor de pe listă, până la numărul 41, nu au nicio șansă să ajungă la Bruxelles și „nu fac altceva decât să muncească pentru cei doi din față”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre