Simona Ionescu / Redactor Șef

Declarații incendiare ale fiului Dianei Șoșoacă. Tânărul spune tot adevărul despre comportamentul lui Silvestru. Video

Declarații incendiare ale fiului Dianei Șoșoacă. Tânărul spune tot adevărul despre comportamentul lui Silvestru. Video
Andrei Georgescu, fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost prezent la tribunal și a povestit despre cum s-a comportat tatăl vitreg, Silvestru Șoșoacă cu mama sa, dar și cu el și sora.

Pe contul său de socializare, Marian Ceaușescu a postat un video în care se află alături de fiul Dianei Șoșoacă, Andrei Georgescu. Tânărul a fost prezent la tribunal ca martor în procesul mamei și a venit decis „să spună adevărul” despre comportamentul lui Silvestru Șoșoacă.

„A luat-o pe sora mea de gât și a ridicat-o în aer”

Băiatul susține că Silvestru Șoșoacă începuse să-i denigreze mama și menționează faptul că au fost multe „faze în care a început să ne lovească”. Iar de un astfel de comportament a avut parte și sora sa. „A fost foarte nervos dimineață și a vrut să o ducă pe sora mea la școală și a luat-o de gât și a ridicat-o în aer. Iar sora mea a început să plângă și a sunat-o pe mama”, povestește băiatul.

„Bea foarte mult”

Diana Șoșoacă și Silvestru, în vremurile bune

Andrei a declarat că Silvestru se comporta foarte urât în sânul familiei și a punctat faptul că soțului senatoarei Șoșoacă îi place licoarea lui Bachus. De asemenea, tânărul susține că Silvestru ar fi intenționat să ia cinci milioane de euro. ”Bea foarte mult, mereu bea și din cauza alcoolului începuse să fie o persoană foarte agresivă.

S-a schimbat și din cauza băuturii dar și din cauza banilor. A vrut să facă din partidul ăsta să fie ca și PSD și PNL. A vrut să ia cinci milioane de euro… sunt informații pe care le știu din interior, nu pot să spun de unde. Le-am auzit, am fost la locul respectiv. A vrut să dea afară oamenii din partid care au muncit și să aducă baronii din PSD și PNL luând o sumă uriașă de bani”, a mărturisit tânărul.

„Mama e o persoană foarte liniștită”

În ceea ce o privește pe senatoarea Diana Șoșoacă, fiul acesteia spune că aceasta are ieșiri ciudate doar când se uită la televizor, la politică, în rest e o persoană foarte calmă. „Se enervează singură când se uită la televizor, dar cu noi, copiii, e o persoană foarte liniștită. Mergem mereu în parc, facem poze, dar când e vorba de politică și vede că nu vor să facă nimic pentru țară, se enervează”, a mai spus Andrei.

„Mă văd în fiecare zi cu tata”

Chiar dacă a divorțat de tatăl copiilor, Andrei spune că are o legătură frumoasă cu tatăl său biologic, ba chiar „mă văd cu el în fiecare zi”. „Tata nu se bagă în discuțiile astea, dar orice sfat mi-l dă e binevenit de la el”, a declarat Andrei.

Acesta mai susține și că nu se bagă în discuții inutile, și că ori de câte ori cineva vorbește urât de mama sa și o face „mahalagioacă”, el nu reacționează. Ci mulțumește și își vede de treabă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre