Simona Ionescu / Redactor Șef

Diana Șoșoacă și-a găsit nașul. Blonda lui Silvestru și-a dat drumul la gură împotriva senatoarei

Diana Șoșoacă și-a găsit nașul. Blonda lui Silvestru și-a dat drumul la gură împotriva senatoarei
A trecut perioada în care Diana Șoșoacă tăia în carne vie, acum și-a găsit nașul. Senatoarea a ajuns în gura blondei alături de care a fost fotografiat soțul, Silvestru Șoșoacă.

Diana Șoșoacă e cu nervii la pământ. Nu doar că divorțează de Silvestru Șoșoacă, dar senatoarea a fost luată la rost și de blonda alături de care s-a afișat Silvestru Șoșoacă.

Elena Valentina Cioancă, femeia care a fost văzută într-o noapte alături de Silvestru Șoșoacă, cu câteva zile în urmă, nu se lasă. Blonda se pare că e la fel de războinică ca și senatoarea și a făcut acuzații la adresa acesteia. Aceasta și-a dat drumul la gură și o face mincinoasă, dar înfige cuțitul și mai adânc în rană și o întreabă dacă e geloasă în urma ipostazelor în care a fost văzut soțul său.

„Tu, grasă, 136 kg în viu, urâtă, mincinoasă, frustrată, eu, frumoasă, sexy, numai bună de măritat”

„Dianino eu am ce tu nu ai. Fii atentă: Tu: grasă, 136 kg în viu, cu partid construit de soț, urâtă, mincinoasă, frustrată, PETROMUL, NĂSTASE, DIJMARESCU. Eu: frumoasă, deșteaptă, sexy, empatică, slăbuță, numai bună de măritat, cu partid construit pe forțe proprii. Nu am vândut PETROMUL, nu am fost în guvernul Năstase, nu am fost în nicio funcție a statului român.

Nu am mamă mare masoancă în clubul celor 33 din Franța, Bilderberg, stăpânii lumii, nu am admiratori care să îmi pupe pozele, poate unii care îmi pupă doar mâinile în semn de respect la cele mai înalte întâlniri politice”, a scris blonda pe rețelele sociale.

Șoșoacă, acuzată că umblă cu interlopi

Blonda lui Silvestru Șoșoacă o ia la rost pe Diana Șoșoacă

De asemenea, blonda susține că Șoșoacă a făcut circ în Parlamentul României și o acuză că umblă cu interlopi. Dar și că merge de multe ori să se distreze la cluburile de manele. În plus, Elena Valentina Cioancă, e de părere că Diana Șoșoacă ar trebui să nu se mai plângă că a rămas fără bărbat, pentru că ea e vinovată că și-a dat bărbatul afară din partid.

Cine este blonda cu care a fost surprins Silvestru Șoșoacă

Elena Valentina Cioancă, în vârstă de 38 de ani, are și ea partid, fiind președintele formațiunii politice Uniunea Familiei Românești. Un partid care are o „tentă naționalistă” și promovează păstrarea valorilor tradițional-creștine. În anul 2012, blonda a fost vicepreședinte al organizației de Bistrița a partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu. În acel moment, Elena Valentina Cioancă presa a numit-o „blonda lui MRU”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre