Simona Ionescu / Redactor Șef

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost fugărit de poliție. Tânărul a rămas fără permis

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost fugărit de poliție. Tânărul a rămas fără permis
Ziua de 17 septembrie nu a fost deloc una plăcută pentru fiul senatoarei Diana Șoșoacă. Acesta a urcat la volan, dar când a fost somat de poliție să oprească, a fugit.

Urmărire ca în filme între poliție și fiul senatoarei Diana Șoșoacă. În final, acesta a fost obligat să oprească.

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost fugărit de poliție. Tânărul a rămas fără permis

Pe Drumul Național 1, fiul senatoarei Șoșoacă a fos somat de poliție să oprească mașina, dar el nu a acceptat și a accelerat și mai mult. Din nefericire pentru el, a dat de accesul într-o proprietate privată și a fost obligată să oprească motorul. Când a fost pus să sufle în fiolă, polițiștii au descoperit că avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. În consecință, va plăti o amendă de 1885 lei, rămânând și pieton pentru o perioadă de patru luni.

Bărbatul a fost testat și cu aparatul drug test

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliției. Rebel din fire, nu e pentru dată când fiului senatoarei i se ia permisul.

Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge

Anul trecut, senatoarea a avut o reacție necontrolată pe contul de socializare. Șoșoacă a povestit atunci că a primit un telefon, în care i s-a spus că i se va înscena un dosar penal fiului ei pentru „trafic de droguri” sau „băgate tipe pe filiera lui”. „Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei!

Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, a spus Șoșoacă.

Sursă foto: redactia

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre