Simona Ionescu / Redactor Șef

Mister dezlegat. Blonda lui Silvestru Șoșoacă face politică și terapie de cuplu chiar și noaptea

Mister dezlegat. Blonda lui Silvestru Șoșoacă face politică și terapie de cuplu chiar și noaptea
După ce presa a relatat zilele trecute despre întâlnirea în miez de noapte dintre Șoșoacă-soțul și o blondă atrăgătoare, întrebarea s-a pus dacă Silvestru Șoșoacă are amantă sau nu. Acum, misterul a fost dezlegat, căci se pare că blonda lui Șoșoacă face politică, dar și terapie de cuplu.

Pe data de 27 martie, Silvestru Șoșoacă a depus oficial cererea de divorț de soția Diana, după ce a fost dat afară din partid și a avut o serie de certuri publice cu aceasta. În urmă cu câteva zile, Silvestru era prins de paparazzi cu o blondă atractivă în miez de noapte, în mașina sa, un Mustang. După două ore petrecute împreună, întrebarea de pe buzele tuturor era dacă Șoșoacă avea interese romantice la tânăra blondă, sau dacă încerca să îi vândă mașina. 

Șoșoacă Silvestru a fost surprins de paparazzi în miez de noapte alături de o blondă Sursa foto: Cancan

Misterul a fost dezlegat însă și niciuna dintre variante nu era cea corectă. Adevărul l-a spus blonda cu pricina, pe numele ei real Elena Valentina Cioancă, pentru un site media. Aceasta susține că este activistă politică, dar și președinte al Partidului Uniunea Familiei Românești (UFR), partid care militează pentru împăcarea soților, nu pentru divorț, pentru familia unită. 

Blonda lui Silvestru militează pentru valorile tradițional-creștine 

Elena Cioancă face de mult politică, fiind în trecut vicepreședinte al organizației de Bistrița a partidului Forța Civică, condus de Mihai Răzvan Ungureanu. Ulterior, când a ajuns la București, femeia s-a remarcat prin activismul ei, dar și prin prezența la majoritatea protestelor din ultimii ani. 

Silvestru Șoșoacă a depus cererea de divorț pe 27 martie.

În momentul în care a fost contactată, femeia a recunoscut că ea era cea din imagini: „Da, eu sunt în imagini, dar nu e nimic între noi, m-am întâlnit cu domnul Silvestru să discutăm pe linie politică. Deși poate părea suspect că ne-am întâlnit aproape de miezul nopții… Știți cum e, fiecare are programul lui, e în funcție de timp. El ieșea de la Antena 3 și atunci s-a nimerit să ne vedem”, a mărturisit blonda pentru Fanatik. 

„Nu e nimic între noi” 

Femeia a mai declarat și că nu are niciun fel de relație romantică cu soțul Șoșoacă. „Nu e nimic altceva între noi. După ce a ieșit de la interviu, eu i-am dat un ”share location”, iar el a venit la locul respectiv. Am discutat despre Partidul Familiei UFR (Uniunea familiei Românești), pentru că eu am nevoie de oameni valoroși, să facem ceva pentru țara asta”. 

Elena Cioancă a recunoscut că s-a întâlnit la miez de noapte cu încă soțul Dianei Soșoacă
Sursa foto: Facebook Elena Valentina Cioancă

„Nu i-am propus să vină la noi în partid, am lăsat la latitudinea dânsului. Eu doar i-am prezentat proiectul. Rămâne să vedem ce se va întâmpla mai departe”, a continuat activista”. 

Blonda face terapie de cuplu 

Elena Cioancă a mărturisit și că a abordat problema divorțului dintre cuplul Șoșoacă, dar și că i-a dat sfaturi lui Silvestru în miez de noapte, părând că întânirea politică s-a transformat într-o ședință la terapie:  „Știu că domnul Șoșoacă este în divorț. Am discutat despre asta, dar nu pot să vă relatez ce mi-a spus. Asta ține de intimitatea fiecăruia”. 

Elena Cioancă a povestit că a discutat cu Silvestru Șoșoacă despre divorț
Sursa foto: Facebook Elena Valentina Cioancă

„Practic, m-am întâlnit cu ”mortul”, așa cum spunea doamna senator Șoșoacă despre soțul ei, și l-am resuscitat (aluzie la recenta declarație a Dianei Șoșoacă: ”Soțul meu e mort”). Totuși, fiind președintele Partidului Familiei UFR, eu militez pentru închegarea familiei și doresc ca cei doi să se împace, nu să își distrugă familia”, a încheiat blonda pentru sursa citată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre