Simona Ionescu / Redactor Șef

Șoșoacă-soțul, întâlnire cu o blondă la miezul nopții. Amor sau vrea să-i vândă mașina?

Șoșoacă-soțul, întâlnire cu o blondă la miezul nopții. Amor sau vrea să-i vândă mașina?
Silvestru Șoșoacă nu pierde vremea. Nici n-a depus bine actele de divorț că a apărut alături de o blondă bună. Să fi fost oare noua cucerire sau, pur și simplu, e vorba de o afacere?

Între Silvestru Șoșoacă și războinica lui soție, Diana, nu mai e cale de împăcare. S-au depus actele de divorț, iar bărbatul a fost surprins de paparazzi alături de o blondă, în miez de noapte.

Silvestru Șoșoacă a fugit marți seară, după ce a participat la o emisiune a Antenei 1, în zona Titan, unde locuiește. Cine îl aștepta chiar în fața blocului? O frumoasă doamnă blondă, super elegantă. După ce a coborât dintr-un frumos Mustang, Șoșoacă a vorbit cu blonda câteva minute, apoi fostul soț al senatoarei i-a prezentat doamnei mașina, relatează cancan.ro care a prezentat și fotografiile realizate de paparazzi.

Silvestru Sosoaca
Silvestru Șoșoacă, zis Silviu, și o blondă, în miez de noapte. Sursă foto: Cancan

Cei care au surprins scena susțin că Silvestru Șoșoacă a lăsat-o femeia blondă și pe scaunul șoferului, să se convingă singură ce autovehicul este. La final, în jurul orei 01.30, ca un gentleman, Șoșoacă a condus-o pe blondă acasă, tot în zona Titan. Să fie oare o nouă combinație a lui Șoșoacă sau pur și simplu ar vrea să-și vândă Mustangul și a găsit un cumpărător pe măsură?Ne așteptăm ca în curând bărbatul să iasă public cu explicații la tv.

Oare ce va spune Diana Șoșoacă când va afla ce a făcut fostul ei partener de viață în timpul nopții?

„Ne luptăm doar pentru nume”

Cu câteva zile în urmă, Silvestru Șoșoacă i-a dat lovitura decisivă senatoarei și a intentat acțiunea de divorț. Bărbatul spune că se vor lupta „doar pentru nume” pentru că altceva nu au de împărțit.

Șoșoacă-soțul susține că este „o mare bucurie pentru mine. Am căutat foarte mult echipa aceasta de avocați, pentru că este echipa care a învins-o pe Diana în fiecare proces pe care l-a avut, adică nu au pierdut niciodată în faţa ei. Vor câştiga şi de data asta. Doar pentru nume ne luptăm. Este numele meu, altceva nu avem ce să împărțim”.

Fostul partener de viață al senatoarei SOS susține că „nu am evoluat deloc financiar de când am intrat în politică, ba din contră”.

„În ultima vreme Diana este cea reală, falsă, cu spirit demagogic”

Diana și Dumitru, în vremurile bune

„Nu au fost agresiuni fizice între noi, dar verbale au fost, de decibelii erau până la tavan. Vecinii nu s-au văitat, le era tuturor frică de ea. Nu mi-a fost frică de ea, dar e imposibil să mai convieţuiesc cu ea. Mă jignea, inclusiv în public. De multe ori, dacă replicam şi eu ieşea balamucul public şi ne făceam de ruşine.

Aşa că eu trebuia să tac. Eram mai înţelept un pic, ea – mai vulcanică”, a explicat Silvestru Şoşoacă.

Cu ceva timp în urmă, fostul soț al Dianei Șoșoacă a explicat că în ultima perioadă senatoarea a devenit „falsă, cu spirit demagogic, prefăcută și lumea o vede”. Acesta a menționat că „avea mai mult succes în afară casei, dar în casă lucrurile erau diferite, până când nu s-a mai putut locui împreună”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre