Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Adrian Minune a vrut să plece de acasă. „El are mai multă nevoie de mine decât eu de el”

Soția lui Adrian Minune a vrut să plece de acasă. „El are mai multă nevoie de mine decât eu de el”
A fugit de acasă la nici 16 ani alături de bărbatul iubit și niciodată nu a regretat. Și, totuși, au existat momente când soția lui Adrian Minune a vrut să plece de acasă.

Să fii partenera de viață a lui Adrian Minune nu e deloc ușor, iar Cati Simionescu știe cel mai bine asta. A făcut sacrificii mari ca să-și țină familia unită, dar au existat și momente în care a vrut să plece de acasă.

„Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot”

Niciodată însă nu s-a gândit să-și părăsească bărbatul din suflet. Însă a vrut să-i dea o lecție, pentru a-l determina să revină pe drumul cel bun. „Da, am vrut să plec, dar doar ca să-l determin să facă anumite lucruri. Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Niciodată în viața mea. S-a întâmplat când eram mai tânără și pentru că aveam momente când oboseam mai exact.

Oboseam să fiu singură, să mă descurc cu tot. Dar găseam mereu puterea să merg mai departe. Am pledcat o singură dată, la mama mea, dar asta fost doar câteva ore, după care m-am întors acasă”, a spus Cati la emisiunea „În oglindă”.

„Dacă eu nu eram acasă, el s-ar fi pierdut”

Cati Simionescu știe de câte ori a călcat strâmb soțul său, dar l-a iertat întotdeauna. Pentru că l-a iubit. Și e convinsă că „cine nu iartă, nu înțelege ce înseamnă iubirea”. În plus, e de părere că „există persoane care pot fi luate de val și pot uita chiar și de unde a plecat, chiar și de familie, de copii”. „Dacă nu eram acasă și dacă nu eram persoana care l-am iertat tot timpul, da, se pierdea. El a avut în mine un stâlp de susținere, o mare bază”.

 

„Eu nu am atașament, sunt o persoană puternică”

„El are mai multă nevoie de mine decât eu de el. Eu nu am atașamant, sunt o persoană puternică care se poate descurca în familie cu tot ce e nevoie. Dar el fără mine, în familie, nu se poate descurca. E dependent de mine. Până la faptul că dacă are de luat un tratament, eu știu să-i dau pastilele, el nu știe să le ia”, a mărturisit soția lui Adrian Minune.

„Nu și-a aruncat niciodată haina, indiferent cât de obosit ar fi fost”

De când Adrian a decis că va sta mai mult alături de ai săi, lucrurile s-au schimbat în familia Simionescu. „El se trezește primul și se bucură enorm, pentru că e un lucru nou pe care nu l-a făcut în 30 de ani. O face zâmbind, că putem sta cât mai mult timp împreună. Că facem un grătar, că mergem cu familia la un restaurant să luăm masa, că ne bucurăm unul de celălalt. Adrian gătește, face de toate, e gospodar și cel mai curat. Niciodată, indiferent cât de obosit a venit acasă, nu și-a aruncat haina în pat”, a recunoscut Cati Simionescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre