Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Cillian Murphy, marele câștigător Oscar, evită covorul roșu. Care să fie motivul real

Soția lui Cillian Murphy, marele câștigător Oscar, evită covorul roșu. Care să fie motivul real
Sunt împreună din 1996, se iubesc ca-n prima zi, dar marele câștigător al Oscarului de anul acesta și soția sa, Yvonne McGuinness evită cu desăvârșire covorul roșu.

A venit timpul să fie cunoscută frumoasa Yvonne McGuinness, partenera de viață a lui Cillian Murphy, marele câștigător Oscar pentru cel mai bun actor. Ea a stat mereu în spatele talentatului actor.

În timpul discursului său, Cillian a numit-o pe Yvonne „partenera mea în viață și în artă”, înainte de a continua să-i mulțumească copiilor cuplului care au fost, de asemenea, prezenți la ceremonie. Cillian și Yvonne s-au întâlnit chiar la începutul carierei sale. Cillian Murphy a jucat într-o piesă de teatru numită Disco Pigs în anii ’90 și a întâlnit-o pe Yvonne în perioada în care se aflau în turneu.

„Am fost cu toții niște copii, încercând să ne găsim drumul”

„Acea perioadă, în care am făcut Disco Pigs, a fost cea mai importantă din viața mea. Oamenii pe care i-am întâlnit acolo rămân cei mai apropiați prieteni ai mei….Mi-au modelat gusturile, ceea ce am vrut să fac cu viața mea. Și a fost cam în aceeași perioadă în care mi-am cunoscut soția. Ea a venit în turneu cu noi. A fost atât de emoționant, acum 20 de ani sau cât a fost – eram cu toții doar niște copii, încercând să ne găsim drumul – dar a fost o perioadă atât de specială, specială”, a declarat Cillian pentru The Guardian în anul 2016.

Sunt căsătoriți de 20 de ani și au doi fii

Cillian și Yvonne s-au căsătorit în 2004 și au doi copii, Malachy și Aran, născuți în 2005 și 2007. Chiar dacă de obicei își țin moștenitorii departe de lumina reflectoarelor, Malachy și Aran au participat cu părinții lor la gala premiilor Oscar 2024. Cu ceva timp în urmă, Cillian a vorbit despre echilibrul dintre viața personală și cea profesională, mărturisind că nu ar fi fost ceea ce este fără ajutorul soției sale.

„Chestia asta cu echilibrul dintre viața profesională și cea personală este dificilă. Am o soție extraordinară și nu aș putea face asta fără ea și fără înțelegerea ei. Dar este o luptă”, a spus actorul pentru GQ.

Cillian și soția sa sunt împreună de 20 de ani

Yvonne este un artist profesionist

Conform site-ului web al lui Yvonne, lucrările sale „cuprind film, performance, elemente sculpturale și textile, sunet și scris. Ea este interesată de experiența întruchipată a locului și a apartenenței prin punerea în scenă a unor intervenții și spectacole live, publice, care creează momente suprarealiste și dinamice de interacțiune și conexiune cu locul, timpul și comunitățile”.

Unchiul lui Yvonne este celebrul politician John McGuinness

Yvonne s-a născut în Kilkenny, Irlanda, pe 12 octombrie 1972 și câțiva ani i-a petrecut la Londra. Iar unchiul ei este celebrul politician John McGuinness. Se pare că acesta este unul dintre motivele pentru care Yvone și soțul său nu au tendința de a călca împreună pe covoarul roșu.

Nu există viață personală atunci când se filmează

În timp ce actorul filma pentru Peaky Blinders, pentru că studioul a filmat serialul într-un alt oraș decât cel în care locuia familia lui Cillian, cei doi au fost separați. După cum a declarat actorul pentru The Guardian, nu există viață personală atunci când se filmează. „Este o viață anulată. Te duci acasă în micul tău apartament la sfârșitul zilei și te hrănești pentru a te întreține, înveți replicile pentru a doua zi și încerci să dormi cât mai mult posibil. Ceea ce nu e prea mult. Și apoi te trezești și o faci din nou”, a mărturisit actorul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre