Simona Ionescu / Redactor Șef

Serena Williams, ca o sirenă la Gala premiilor Oscar. Ținuta ei a stârnit atenția

Serena Williams, ca o sirenă la Gala premiilor Oscar. Ținuta ei a stârnit atenția
Noaptea Oscarurilor de la Hollywood a avut parte de campioni de Grand Slam. După ce Roger Federer și soția Mirka au pășit pe covorul roșu de la Dolby Theatre, și-au etalat frumusețea Ana Ivanovic și Serena Williams.

Ivanovic, campioana de la Roland Garros din 2008, a fost însoțită de soțul ei, fotbalistul Bastian Schweinsteiger, în calitate de invitat al Rolex. Cei doi au fost fotografiați și pe covorul roșu al celebrei petreceri de la Oscaruri a revistei Vanity Fair.

La rândul său, Serena Williams a fost și ea imortalizată pe covorul roșu alături de moguli, printre care Kris și Kendall Jenner.

Serena Williams la Oscar 2024
Serena Williams, ca o sirenă la Oscar

„Eu sunt acompaniamentul care s-a potrivit cel mai bine”

„Soția mea este aici astăzi. Ea trebuie să muncească, ca să spunem așa, iar eu sunt acompaniamentul care s-a potrivit destul de bine”, a glumit fostul mijlocaș de la FC Bayern Munchen reporterii postului german de televiziune ProSieben înainte de spectacol. Acesta a spus totodată că își „încrucișează degetele” pentru compatrioata sa Sandra Hüller în cursa pentru „Cea mai bună actriță”. Dar ea a pierdut în fața Emmei Stone.

Ana Ivanovic la gala preniilor Oscar

Ce ținută a ales Ivanovic

Ivanovic a strălucit pe covorul roșu într-o rochie Alex Perry de un galben impresionant, fără umăr și cu mânecă lungă, pe care a accesorizat-o cu o geantă neagră de tip clutch și un ceas Rolex, marcă care este unul dintre sponsorii sârboaicei încă de pe vremea când era jucătoare. Într-un moment vesel pe rețelele de socializare, Ivanovic și schioara retrasă Lindsey Vonn, care a fost și ea prezentă, au fost „asistenți” ai lui Schweinsteiger în timp ce acesta strângea o statuetă Oscar și rostea un discurs.

Serena Williams și-a arătat bijuteriile și pe contul de socializare

Serena Williams, între timp, a purtat o rochie fără bretele neagră, roșie și albă, cu mănuși lungi asortate, creată de casa de modă Off-White, continuând astfel legăturile sale recente cu această marcă după ce a participat la prezentarea acesteia săptămâna trecută, în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Serena Williams la Oscar 2024
Serena a postat fotografii și pe contul de socializare

Ea a accesorizat cu bijuterii Messika, inclusiv un inel mare, roșu rubin, și un ceas Audemars Piguet. Celebrități precum Khloe Kardashian și Paris Hilton au apreciat look-ul lui Williams pe Instagram, unde campioana de 23 de ori la Grand Slam a postat câteva fotografii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre