Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția româncă a lui Piero Ferrari își bea cafeaua cu Penelope Cruz. Starurile de la Hollywood au fost invitate acasă

Soția româncă a lui Piero Ferrari își bea cafeaua cu Penelope Cruz. Starurile de la Hollywood au fost invitate acasă
Piero Ferrari și frumoasa lui soție numără zilele până va fi lansat filmul „Ferrari” cu Adam Driver și Penelope Cruz în rolurile principale. Românca a povestit la o cafea alături de actriță.

Soția lui Piero Ferrari a văzut însă filmul de patru ori până acum. Le-a primit în casa ei pe starurile de la Hollywood și a stat de vorbă, la o cafea, cu Penelope Cruz.

Penelope Cruz și Adam Driver joacă rolurile principale în filmul „Ferrari

„În film ea este prima soție a lui Enzo Ferrari”

Soția lui Piero Ferrari, fiul fondatorului Ferrari, a mărturisit că actorii peliculei care va fi lansată pe 4 decembrie în Marea Britanie, au venit de multe ori în casa ei. De asemenea, a recunoscut că a luat masa și a băut cafeaua cu actrița Penelope Cruz, care face parte din distribuția filmului.

„Știu foarte multe despre film, l-am văzut de patru ori până acum. Actorii s-au mutat la Maranello timp de șase luni.

Au venit la noi în casă foarte des. Am băut cafeaua cu Penelope Cruz, am stat la masa de prânz. În film ea este prima soție a lui Enzo Ferrari, despre care noi nu știm foarte multe, pentru că Piero este cu a doua. O să vedeți în film.

Romina Gingașu și Piero Ferrari

„Pe 4 decembrie mergem la lansarea din Marea Britanie”

Adam Driver, Penelope, Patrick Dempsey, toți sunt absolut fantastici. Am lucrat la detaliile filmului. Timp de două săptămâni îl vedeam stresat pe Piero și nu înțelegeam de ce. L-am întrebat ce se întâmplă, mi-a pus scenariul în față și a zis că ar trebui schimbat ceva. Atunci am început să lucrăm cu actorii și cu regizorul Michael Mann, un regizor fantastic care a făcut „Ali”, „Miami Vice”.

Filmul o să iasă în decembrie. Pe 4 decembrie mergem la lansarea din Marea Britanie. Au fost deschiși. Noi încă avem biroul lui Enzo Ferrari așa cum era când a murit el, în apartamentul lui privat. I-am dus acolo să vadă și să simtă personajul. Am ajutat la acest film și îmi face o mare onoare”, a declarat Romina Gingașu în matinalul de la Digi FM.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre