Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul Andreei Esca a început să plângă când a văzut-o în sala de operație: „A crezut că medicul mi-a aruncat ficatul la coșul de gunoi”

Soțul Andreei Esca a început să plângă când a văzut-o în sala de operație: „A crezut că medicul mi-a aruncat ficatul la coșul de gunoi”
Andreea Esca o supervedetă pentru români, fiind o prezență constantă la pupitrul știrilor PRO TV de 27 de ani. Dar, ăn același timp, este o femeie normală, cu o viață plină de evenimente similare cu cele ale femeilor care nu se bucură de celebritate la fel ca ea. A strâns de-a lungul vieții, ca oricine, un șir lung de amintiri haioase, iar una este de la nașterea fiicei sale, Alexia Eram.

Andreea Esca a povestit una dintre cele mai importante, dar și haioase, amintiri ale ei.

Prezentatoarea știrilor PRO Tv a  povestit, în trecut, pentru A List Magazine, revista pe care o conduce, cum a decurs experiența nașterii primului său copil.

Alexia are acum 22 de ani.

A crezut că îi e rău de la mâncarea chinezească, dar ea avea contracții

„M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase. L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. (…)

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și ginecologul mă implorase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că, desigur, era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, «să-i spui lu’ Mutu».

Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon. (…)
Dar, ca să revin la ziua de 31, prima imagine când m-am trezit din anestezie a fost fața lui Cătălin Radu Tănase care apăruse deja în vizită, iar eu nu înțelegeam de ce sunt la serviciu. Apoi, mi-au adus-o pe Alexia, care era foarte, foarte mică: 2.560 gr. Mama zicea să nu-mi fac griji că așa am fost și eu. “Facem copii mici“, insista ea.

Soțul ei, Alexandre Eram, a plâns în timp ce filma operația

Alex lăcrima și înțeleg de la mama că a plâns și în timp ce a filmat operația, desi, dacă îl pui să-ți povestească, e cea mai tare poveste din viața lui.

Andreea Esca și Alexandre Eram au doi copii, pe Aris și pe Alexia.

Alex are chiar și momente de suspans, când a crezut că mi-au aruncat ficatul la coș, dar era de fapt placenta … Apoi sigur va ajunge să vă descrie în amănunt cum a țâșnit lichidul ca “o fontaine” și cum e mult de tăiat, până ajungi la uter…”, a povestit Andreea Esca pentru A List Magazine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre