Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul Danei Roba a făcut o greșeală care-l va înfunda. Nimeni nu-l mai poate salva

Soțul Danei Roba a făcut o greșeală care-l va înfunda. Nimeni nu-l mai poate salva
Cu două luni în urmă, Dana Roba, fosta iubită a celebrului manelist Nicolae Guță a fost la un pas de moarte. Dumnezeu a iubit-o și astăzi e alături de cele mai importante persoane din viață, fetițele.

Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală în cazul make-up-artistului. Partenerul de viață a vrut cu adevărat să o omoare. Declarațiile sunt șocante.

Potrivit informațiilor oferite de Wowbiz, cu doar câteva minute înainte să sune la salvare, rugat cu ultimele puteri de Dana Roba, soțul acesteia a sunat pe cineva. Bărbatul a spus un lucru care acum se va întoarce împotriva lui. „Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge”. „La expertiza telefonică s-a auzit că el a vorbit cu cineva la telefon și i-a spus că: Aștept să moară de patru ore, dar nu se mai stinge. Ce să fac?!”, au explicat surselle.

„Dacă știa că face pușcărie, nu suna la poliție”

Persoana de la capătul celălalt i-a dat atunci un sfat lui Balaciu. L-a îndemnat să sune urgent să cheme o ambulanță, menționând că nu va face nici o zi de închisoare, dacă va proceda astfel. „Persoana respectivă i-a spus să sune la poliție că e mai bine că n-a murit și dacă n-a murit nu o să faci pușcărie nici măcar o zi. El dacă știa că face pușcărie nu suna la poliție”, au mai spus sursele.

Dana Roba a primit opt lovituri în cap

Dana Roba a fost lovită de opt ori cu ciocanul în cap, chiar de soțul său, iar mâinile i-au fost zdrobite. Femeia a povestit cum cu ultimele puteri și-a rugat soțul să cheme salvarea. „Mă întreba încontinuu: N-ai murit?!”.

Dana Roba și Daniel, bărbatul care a lovit-o de opt ori cu ciocanul

I-am spus că îmi este rău și nu mai pot și îl imploram să sune. El a sunat la ambulanță după ce m-am rugat de el. În ultimă fază i-am spus: Sună la ambulanță! Este mai ușor să faci 15 ani de închisoare decât 25!”, a mărturisit fosta iubită a lui Nicolae Guță.

Încă 30 de zile de arest preventiv

În acest moment, Daniel Balaciu este în arest preventiv și ar face orice să fie lăsat în libertate și judecat. Din nefericire, acest lucru nu se va întâmpla, pentru că acesta a mai primit încă 30 de zile de arest preventiv. Procurorii de la Timișoara au dat drumul anchetei și toată lumea așteaptă ca acesta să primească pedeapsa pe care o merită.

Dana Roba a început să muncească

Doctorii au făcut minuni în cele nouă ore cât au operat-o pe Dana Roba. Femeia se reface încet, dar a rămas cu mari sechele pe viață. Cu multă încredere și speranță în puterea lui Dumnezeu, Dana Roba a început să lucreze, pentru a nu le lăsa de izbeliște pe fetele care aveau programări la salonul ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre