Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul care a bătut-o cu ciocanul pe Dana Roba i-a făcut mărturisiri tulburătoare avocatului. Fugea de acasă de frică

Soțul care a bătut-o cu ciocanul pe Dana Roba i-a făcut mărturisiri tulburătoare avocatului. Fugea de acasă de frică
Avocatul lui Daniel Balaciu, soțul Danei Roba, întoarce totul pe dos. Clientul său era bătut de make up artist și fugea acasă de frică.

Bărbatul care a fost la un pas să-i curme viața Danei Roba vine cu dezvăluiri incredibile. Avocatul său spune că, de fapt, acesta era cel bătut și, de frica femeii, ar fi fugit de multe ori de acasă.

„L-a lovit, l-a strâns de gât, l-a lovit cu o socotitoare din lemn, și ulterior a început o altercație între cei doi. La un moment el zice că a văzut negru în fața ochilor și și-ar fi pierdut cumpătul și nu-și mai aduce aminte. Și, a urmat ce a urmat… Bineînțeles că regretă faptele, chiar de a doua zi, mai ales că nu este un tip violent.

Nu are antecedente cu violență, nu are antecedente penale, e primul eveniment din viața lui, normal că-l regretă. Nici el nu-și explică cum de a ajuns să facă așa ceva.”, a declarat Alain Roșian, avocatul lui Daniel Balaciu pentru Europa Nova.

A trăit un calvar alături de Dana Roba

Apărătorul bărbatului care a fost la un pas să-i ia viața femeii spune că Daniel a trăit un coșmar alături de soție, având parte de mai multe episoade violente care au avut loc în perioada căsniciei.

Daniel Balaciu va plăti pentru fapta comisă

„Certurile astea erau continue, îl scuipa, îl teroriza. Povestea cu amantul nu e reală, cu spitalul… amantul îl avea de anul trecut. Și punea presiune pe Daniel să plece cu copiii în week-end la bunici pentru ca ea să poată să stea cu amantul în apartament. E o întreagă stare de stres provocată de doamna Balaciu. (…)

„A spart vreo două plasme, tablete ale copiilor, era violentă”

El accepta, altfel ea spărgea prin casă. A spart vreo două plasme, tablete ale copiilor, foarte violentă. Nu știu dacă îi era frică fizic de ea, dar psihic era terorizat. Plus că el o iubea în continuare.

Dar el abia acum și-a dat seama de ce era mereu trimis de acasă, când a ieșit totul la iveală. Atunci nu se știa, pentru că poate divorța el de ea…”, a mai spus avocatul. „Chiar dacă acum se plânge pe la toate colțurile ce viață nenorocită a trăit alături de Dana Roba, legea e lege și va plăti cu vârf și îndesat pentru fapta pe care a comis-o”.

Avocatul nu a spus însă nimic despre testul poligraf pe care nu l-a trecut clientul său. Și nici despre faptul că Daniel Balaciu ar fi filmat-o pe Dana agonizând după ce a zdrobit-o cu ciocanul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre