Simona Ionescu / Redactor Șef

Soțul violent al Danei Roba și-a amenințat mama cu moartea. Make-up-artistul dă totul din casă

Soțul violent al Danei Roba și-a amenințat mama cu moartea. Make-up-artistul dă totul din casă
A fost la un pas să dea mâna cu moartea, dar Dumnezeu i-a dat o șansă la viață. Acum Dana Roba a înțeles că trebuia să ia în seamă multe semne.

Femeia are nevoie de mai multe operații dar, din nefericire, nu are bani și nu știe cum să se descurce.

Următoarea operație pe care urmează să o facă e programată în toamnă, însă Dana Roba spune că în acest moment nu are banii necesari. În plus, până în acest moment nu e nici o șansă că ar putea să recupereze cei 20.000 de euro care spune că i-au fost luați de soțul care a mutilat-o.

„Nu am banii necesari pentru cele două intervenții”

„Eu mă simt foarte bine! Merg la terapie în fiecare zi să mă vindec. Următoarea operație o am programată în octombrie – noiembrie. Vreau să îmi fac fruntea, care mă ajunge undeva la 2.000 de euro, plus nasul, că și el a fost foarte afectat. Momentan nu am banii necesari pentru cele două intervenții. Plus că nu mi-am recuperat nici banii, aia 20.000 de euro, dar aștept. Încă nu a început nici procesul!”, susține Dana.

„I-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui”

De parcă tot ce i s-a întâmplat nu ar fi fost de ajuns, make-up-artistul se plânge că Daniel Balaciu îi dă zeci de telefoane de când e în spatele gratiilor, pentru că vrea să o terorizeze. „Daniel mă sună în fiecare miercuri cu număr ascuns. Pe soția fratelui meu a sunat-o și pe ea cu număr necunoscut, i-a zis la telefon să mă întorc în brațele lui.

Atunci erau o familie fericită…

Eu i-am răspuns, la început, la telefon. La mine nu spune nimic, doar respiră și atât. Sunt sunată în fiecare miercuri cu număr ascuns de 14/15 ori. Totul se întâmplă de când a intrat el în pușcărie. Eu cred că el a înnebunit puțin și a realizat ce mi-a făcut”, a mai spus femeia pentru Click.

„N-am crezut că niciodată că o să-mi vină și mie rândul”

Pe de altă parte, bruneta susține că regretă enorm că nu a ținut cont de semnele pe care le-a avut în decursul timpului, mai ales atunci când soțul și-a amenințat cu moartea propria mamă. „În primul și primul rând, dacă femeia aude partenerul ei o înjură pe maică-sa, să plece, că îi vine și ei rândul.

Eu nu am crezut că îmi vine și mie rândul și mi-a venit rândul la omor, mai rău decât la mama lui. Daniel avea un comportament agresiv față de mama lui, o înjura foarte dur, o dată chiar rupsese o măsuță a fetițelor din plastic și i-a zis că o omoară. N-am crezut că o să îmi vină și mie rândul niciodată și mi-a venit rândul. Deci, trebuie să pleci. Când te-a înjurat prima dată, ai plecat. Te-ai dus, poate să aibă ochi de aur și bani din diamante.”, a mai spus Dana Roba.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre