Simona Ionescu / Redactor Șef

Spectacol la nunta fiicei lui Adrian Minune, cu mii de flori albe, covor roșu și rochii spectaculoase. Foto

Spectacol la nunta fiicei lui Adrian Minune, cu mii de flori albe, covor roșu și rochii spectaculoase. Foto
14 iulie e cea mai frumoasă zi din viața Adrianei Simionescu, fata lui Adrian Minune, care a fost dusă la altar de iubitul și tatăl fiicei sale, Nicu. În aceeași zi cu nunta are loc  și botezul micuței Zenaida.

Adrian Minune nu s-a uitat la bani pentru nunta fiicei sale, Adriana și botezul nepoțelei sale. Mireasa a strălucit, iar nașa, Carmen Simionescu, sora ei, care îi va boteza fetița, s-a întrecut pe sine. Nașii de cununie ai Adrianei și Nicu a fost un cuplu care le este prieten de familie.

S-au încins grătarele

Petrecerea a început în imensa grădină a lui Adrian Minune, sub directa supraveghere a artistului și a soției sale, Cati. Încă din jurul prânzului au fost puse la proțap pastrama și berbecuții, care permanent erau stropiți din plin cu vin și busuioc. Pentru a fi un deliciu pe masa invitaților.

Mii de flori și covor roșu pentru invitați

Invitații au început să sosească în jurul orei 13.00 și au fost primiți de Adrian Minune și familia sa într-un decor de vis, covor roșu și mii de flori albe. Cât privește decorul meselor și acesta a fost cu totul special, în alb și smarald.

Trusou alb cu îngerași

Pe contul de socializare, nașa fetiței le-a arătat fanilor trusoul micuței, pe care o adoră. Carmen a ales ca trusoul de botez să fie în nuanțe de alb, cu îngerași și perle fine. Rochiță de prințesă, albă, cu perle și pietre swarowski și pantofiori „fiță” argintii.

Ce ținută au purtat nașa mare și nașa mică

Spectaculoasă a fost și rochița fetiței lui Carmen Simionescu, nășica mică. Mama a ales să o îmbrace într-o rochiță albă, din voal, iar pe cap a avut o fundă de aceeași culoare. Pentru că s-a simțit importantă, micuță a pozat fericită, le-a trimis pupici și inimioare fanilor, demonstrând că este o mică vedetă.

În ceea ce o privește pe Carmen, aceasta a purtat o rochie spectaculoasă în nuanțe de roz, scurtă, la care a asortat mănuși de aceeași culoare și în păr o fundă în aceeași nuanță. Ca bijuterii, Carmen a ales un colier și o pereche de cercei din perle veritabile.

Adrian a avut grijă ca soarele să nu-i facă rău soției sale

Adrian Minune și soția sa, Cati, i-au lăsat pe toți uimiți cu ținutele lor. Regele manelelor a purtat un sacou alb, cu cămașă, pantaloni negri și papion alb. La brațul său, partenera de viață, Cati a ales pentru nunta fiicei sale mici o rochie superbă, în nuanțe de pastel și o coafură inedită.

Cati Minune privindu-și fiica cu mândrie

De când Cati a avut mari probleme, Adrian are mare grijă de soția lui. Nici acum n-a scăpat-o din ochi și i-a făcut vânt cu evantaiul, pentru a preîntâmpina eventualele probleme.

Rochie de mireasă spectaculoasă

Cântărețul nu și-a mai încăput în piele de fericire, când și-a adus fata în fața invitaților. Adriana a purtat o rochie de mireasă fabuloasă, de prințesă, cu bustul plin cu pietre swarowski, trenă și un voal lung. Mireasa a avut pe cap o coroniță tot cu pietre swarowski și mănuși albe. Inedit a fost și evantaiul miresei, din pene albe de struț.

Cristelnița unde a fost creștinată Zenaida a fost îmbrăcată în trandafiri albi

Un moment emoționant a fost când nașa a rupt turta miresei, apoi alaiul de nuntași a făcut spectacol pe stradă, în drum spre biserică, unde a avut loc cununia religioasă. Cununia și botezul au avut loc la biserica Domnița Bălașa.

Cristelnița în care a fost creștinată micuța Adrianei Simionescu, Zenaida, a fost îmbrăcată în trandafiri albi. Adrian Minune, mireasa și invitații au plecat apoi la un restaurant luxos din Tunari pentru o petrecere privată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre