Nu e nuntă dacă nu vine să cânte Adrian Minune, ar spune multe persoane, care-l iubesc pe Adrian Minune. Artistul le spune acum fanilor săi despre cele mai ciudate daruri primite la nunți.
Pe vremea lui Ceaușescu, Adrian Minune, pe numele real Simionescu, avea mulți bani la CEC și nici acum nu știe „cum am scăpat”. „Tot ce luam de la cântări și bacșiș îi băgam la CEC. Și nu am pățit niciodată nimic. Probabil, unde eram minor… Aveam un carnet de cec, cât capul meu”, a spus cântărețul, glumind.
Despre darurile neobișnuite primite la nunți, ar putea povestit zile întregi, dar i-a rămas în minte vaca și porcul primite de la o doamnă, de la un eveniment unde a fost împreună cu Jean de la Craiova.
„S-a mâncat și porcul, s-au vândut și purceii”
„N-am mai împărțit porcul, că l-am ars eu. Porcul a rămas la mine. Eu stăteam la curte și el la bloc. Eu l-am luat să-l cresc și a făcut și zece purcei. Și a venit la poartă. Adriene, ia vino, mă, cum face el glumele. A intrat în curte, am scos niște vin din groapă, am făcut cartofi prăjiți, salată ce făcea bunica mea. Îmi dai și mie din porcul ăla? Mă, băiatule, s-a mâncat și porcul, s-au vândut și purceii, am luat vreo 10.000 de lei pe porci, pe timpul ăla”, a povestit Minune râzând.
„Și m-am pus la mintea lui. Am cântat de la 10 seara la 12 ziua”
De asemenea, Adrian Minune recunoaște că a fost un moment când a plecat de la o cântare cu portbagajul mașinii plin de bani. „În 2000 era, în Las Vegas. Și de multe alte chestii. (…) O altă poveste e cel al unui domn care-mi dădea o bancnotă de 10.000 de lei. Mi-a zis: Piticule, cât poți tu să-mi cânți, atâția bani îți dau.
Și eu m-am pus la mintea lui. Și am cântat de la 10 seara până a doua zi la 12 ziua. Iar colegii mei nu au cântat deloc, nici Florin Salam, nici Liviu Puștiu. Păi, dacă a trecut băiatu la microfon, lasă să ia băiatu bani să-i împartă cu voi, nu? Și îmi arunca cu bancnotele de 10.000 de lei, alea cu Bălcescu, în piept. Foarte mulți bani mi-a dat”, a recunoscut artistul.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook