Simona Ionescu / Redactor Șef

Ștefania lui Speak are probleme cu inelul de logodnă. „De șapte ori l-am dus…”

Ștefania lui Speak are probleme cu inelul de logodnă. „De șapte ori l-am dus…”
Ștefania și Speak sunt un cuplu invidiat de colegii de breaslă, dar în ultima perioadă au apărut zvonuri că cei doi ar fi despărțiți. Totul a pornit de la inelul de logodnă...

Tot mai mulți cârcotași vorbesc despre faptul că în ultima perioadă Speak și Ștefania nu ar mai fi în relații atât de bune. Au început zvonurile de când Ștefania a fost văzută fără inel de logodnă.

Frumoasa cântăreață a vrut să lămurească problema inelului de logodnă și le-a explicat tuturor cum stă situația. Invitată în podcastul Giuliei și Vlad Huidu, iubita lui Speak a negat orice zvon privind despărțirea de artist și a povestit cu lux de amănunte de ce nu e văzut inelul pe degetul său.

„Are 72 de diamante. Îmi cad foarte des”

Ștefania a spus că inelul pe care l-a primit de la Speak este foarte scump, având nu mai puțin de 72 de diamante dar, din păcate, acestea tot cad. „Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu.

Așa arată inelul de logodnă al Ștefaniei

„Real cred că nunta noastră o să fie de la o lună la alta”

Deși cererea în căsătorie a fost făcută și inelul primit, totuși, cei doi nu și-au făcut încă timp să înceapă pregătirile pentru nuntă. Și nu pentru că ar exista vreo problemă, doar că cei doi nu au timp, pentru că muncesc foarte mult. Așa că până acum nu știu dacă va fi o nuntă mare sau una cu puțini invitați.

„O să fie! Eu cred real că nunta noastră o să fie de pe o lună pe alta. Există două variante, mică – varianta cinci oameni sau varianta mare de petrecere pentru toată lumea, festival. Noi fierți cu actele alea nu prea suntem. Cred că asta e, de fapt, problema. Mi se pare că nunta e o petrecere și actele în sine la noi nu… Eu niciodată n-am fost genul de fată care se vedea mireasă. Nu mă agit. Nu e o prioritate”, a mai spus Ștefania.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre