Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Speak și Ștefania s-au întrecut pe sine. Ce cadou neașteptat a primit tatăl logodnicei sale, bărbatul a rămas șocat. Video

Exclusiv. Speak și Ștefania s-au întrecut pe sine. Ce cadou neașteptat a primit tatăl logodnicei sale, bărbatul a rămas șocat. Video
Când vine vorba de familia sa, Ștefania face orice sacrificiu pentru că își adoră părinții și vrea să le facă toate poftele.

Pentru că astăzi tatăl împlinește 50 de ani, Ștefania a vrut să-i facă un cadou pe care să nu-l uite niciodată și i-a cumpărat o mașină superbă.

Ștefania a vrut ca automobilul luxos să fie albastru și l-a împodobit cu o fundiță de aceeași culoare. Vedeta a postat totul pe rețelele de socializare, iar fanii au felicitat-o pentru gestul cu adevărat ieșit din comun. „Astăzi e o zi specială pentru mine, ziua tatălui meu.

„Și cea mai frumoasă parte e că tata nu are nici cea mai mică idee despre cadoul pe care trebuie să-l primească”

Și m-am gândit că trebuie să-i fac un cadou special care să-l țină minte, o mașină. Asta e mașina pe care Ștefan o va conduce până acasă. (…)

Nu-mi vine că cred că a venit ziua asta și că îmi îndeplinesc și eu o dorință. Și cea mai frumoasă parte e că tata nu are nici cea mai mică idee despre cadoul pe care trebuie să-l primească și ambii mei părinți cred că noi venim abia mâine. (…) Mă topesc de drag”, a spus Ștefania.

L-a sunat și i-a spus că va veni un curier

Pentru ca părintele să nu-și dea seama despre ce e vorba, Ștefania și Speak l-au sunat și i-au spus că va veni un curier. Bărbatul a ieșit la poartă, unde a fost întâmpinat de scumpa lui fiică, care i-a urat la mulți ani. În câteva minute și-a făcut apariția și Speak, iar când a văzut mașina, bărbatul a fost pur și simplu șocat, explicându-le că e mașina lor, nicidecum a lui. „Ce faceți, mă, cu asta. E mașina voastră, nu, nu pot să primesc”, a spus emoționat tatăl Ștefaniei.

Socrul lui Speak s-a zăpăcit atât de mult încât nu a vrut să primească actele mașinii, dar cântărețul a reușit să-l facă să înțeleagă că e cadoul lui și tot ce trebuie să facă este să se bucure. Lacrimi de fericire au curs și pe obrajii mamei Ștefaniei, care s-a aruncat în brațele lui Speak, mulțumind lui Dumnezeu pentru ce copii are. Totul s-a lăsat cu o petrecere de zile mari, pentru a uda mașina așa cum se cuvine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre