Simona Ionescu / Redactor Șef

Știre de ultimă oră. Ce se întâmplă cu echipa serialului VLAD

Știre de ultimă oră. Ce se întâmplă cu echipa serialului VLAD
 Vă întrebați, probabil, ce se întâmplă cu ei. De luni bune echipa serialului VLAD, difuzat de Pro TV a luat o pauză. Pandemia a blocat complet filmările. Azi însă avem noutăți.

Echipa VLAD se întoarce pe platourile de filmare. ”Până nu mă văd în fața camerelor și nu aud „Motor! Acțiune!”  încă am senzația că e ireal ce se întâmplă. Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial este atât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare.

Acum ni s-a făcut instructajul, ne-au fost înmânate pachete de măști, dezinfectant si mănuși și suntem pregătiți de filmare. E adevărat că atmosfera nu va mai fi la fel, că trebuie să respectăm niște reguli stricte, dar magia de pe platoul de filmare nu poate să ne-o ia nimeni, așa că pe asta mă bazez, pe puterea noastră de a transforma neplăcerile în bucurie și fricile în speranță”, spune Olimpia Melinte.

Actorii sunt nerăbdători să reintre în pielea personajelor și au pregătit o mulțime de surprize pentru public.

Vor posta pe rețelele de socializare VLAD poze de pe platouri, dar și interviuri în exclusivitate în care vor povesti cum a fost revederea și care este atmosfera la filmări. Adrian Nartea va reintra în pielea lui Vlad. Suntem gata pentru o nouă etapă a răzbunării lui Vlad”, spune acesta.

Victoria Raileanu a dus dorul echipei în toată această perioadă. ”Cred că acum nu o să mai am nicio problemă cu zilele lungi de filmare. Din contră – țineți-mă și trei zile în fața camerei, pentru că trebuie să compensez lipsa. Abia aștept să văd reacțiile publicului la continuarea serialului. Pentru că urmează niște episoade foarte mișto! Mulțumim că ne-ați susținut în continuare și că ne așteptați atât de răbdători” – a declarat artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre