Simona Ionescu / Redactor Șef

Suferința lui Karmen, fiica lui Adrian Minune, pe care n-a știut-o nimeni

Suferința lui Karmen, fiica lui Adrian Minune, pe care n-a știut-o nimeni
A avut o copilărie minunată, din care nu i-a lipsit nimic, însă nimeni nu a știut durerea pe care a purtat-o permanent. Karmen Simionescu a declarat care a fost cea mai mare dorință.

A avut norocul să se nască într-o familie cunoscută, iar acest lucru nu i-a adus întotdeauna doar lucruri bune. Karmen Simionescu nu poate uita nici acum cum o priveau unii copii și o puneau la colț.

Și-a dorit enorm în copilărie să se joace cu toți cunoscuții și să meargă pe jos la școală. Pentru că ea a fost întotdeauna prințesa lui tata, a avut mașină la scară și mulți au fost reticenți când a venit vorba de o prietenie cu fiica lui Adrian Minune. Iar din acest motiv a suferit enorm.

„Când ești mic nu conștientizezi multe lucruri, nu conștientizezi că este un beneficiu faptul că ai o situație mai bună”

“De mică îmi doream să mă simt un copil normal, îmi doream să merg pe jos la școală. Îmi plăcea că veneau prietenii mei împreună cu povești de pe drum, despre ce au pățit în metrou sau în autobuz, iar eu eram în mașină. Poate pentru unii este dubios ce zic: “Domne, fata aceasta a crescut cu o situație foarte bună, vai, ce să spunem!”.

Karmen Simionescu a suferit mult în copilărie. Iată motivul

Când ești mic nu conștientizezi multe lucruri, nu conștientizezi că este un beneficiu faptul că ai o situație mai bună. Eu îmi doream să am mulți prieteni alături de care să merg pe jos, prin frig, prin zăpadă. De mică am fost sociabilă, îmi doream să am mulți prieteni!

„De mică am simțit respingerea celor din jur”

Chestia asta m-a îndepărtat puțin de oameni pentru că unii copii poate simțeau diferența atunci când venea vorba de situația materială. Poate unii ziceau: “Cum să o bag pe Karmen în seamă?”. Acesta nu a fost un criteriu pentru a alege prietenii. Eu am prieteni din toate păturile sociale, cu părinți din toate meseriile.

De mică am simțit puțin respingerea, să zicem, a celor din jur: “Asta e altcineva, altceva! Nu ne băgăm cu ea în seamă! Bine, lasă-ne!”. Pentru un copil e ciudat, nu înțelegi mare lucru, că tatăl tău e cunoscut. Ești un copil ca oricare altul în sinea ta. Întotdeauna mi-am dorit să nu îi pese nimănui de cine sunt eu sau de cine e tata!”, s-a destăinuit Karmen Simionescu într-o filmare ego.ro.

Karmen și-a dorit să fie actriță și a absolvit UNATC. Publicul a văzut-o jucând în Clanul. Nu a ajuns în distribuție pentru că e fata lui Adi Minune. Într-un alt interviu ea a povestit cum de a ajuns să joace în serialul de la Pro Tv.

„Într-o seară m-am pus într-o seară în pat și am zis: Doamne, te rog, dă-mi și mie un proiect să pot să arăt și eu că sunt bună la asta, nu doar la muzică. Dă-mi și mie șansa să demonstrez că pot. Am zis Doamne, mulțumesc  și m-am culcat. A doua zi am uitat definitiv dorința asta. A trecut o săptămână și am primit un telefon: O să mergi să dai o probă pentru un rol în Clanul de la PRO TV. Aveam inima mică, dacă o să pot să fac față.

Cum o să joc eu lângă doamna Carmen Tănase, lângă domnul George Ivașcu, lângă George Mihăiță?! După care am mers la probă și nu am primit niciun telefon. În capul meu era: L-ai luat și te sună să-ți spună că l-ai luat, ori nu l-ai luat și nu te mai sună să-ți spună nimic. Într-o dimineață m-am trezit și eram foarte supărată, aproape că-mi venea să plâng și soțul meu îmi zice: Dă și tu un telefon și întreabă!”, a povestit Karmen. Tot ce și-ar mai dori de la actorie este să joace rolul de mamă. Asta pentru că e ea însăși mamă și spune că acest rol i-a schimbat categoric viața.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre