Simona Ionescu / Redactor Șef

Supărarea Elizei, fiica Adrianei Iliescu. De ce nu poate fata să-și împlinească visul de a studia Filosofia

Supărarea Elizei, fiica Adrianei Iliescu. De ce nu poate fata să-și împlinească visul de a studia Filosofia
Eliza Maria, fiica celei mai bătrâne mame din România, nu doar că e frumoasă, ci și foarte deșteaptă. Tânără a fost admisă prima la Facultatea de Litere a Universității București. Visează și la Filosofie, însă nu are bani pentru taxă.

Eliza și-a dori să urmeze și Filosofia, însă situația financiară nu îi permite să achite taxa de școlarizare.

Cu o educație aleasă, Eliza încearcă să calce pe urmele mamei sale, Adriana Iliescu, unul dintre cei mai apreciați dascăli. Conform cancan.ro, Eliza va urma cursurile Facultății de Litere, unde va studia limba engleză și limba română, deoarece își dorește să devină o profesoară.

„Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București, a declarat Eliza Iliescu pentru impact.ro.

De asemenea, tânăra a declarat că și-ar dori să urmeze și cursurile Facultății de Filosofie din București, însă taxa de școlarizare nu îi permite acest lucru. Fata speră însă ca la un moment dat să își poată urma visul și problemele financiare să nu mai reprezinte o piedică pentru ea.

Adriana Iliescu a devenit celebră  în anul 2005, atunci când la 66 de ani a adus pe lume unicul său copil, devenind astfel cea mai bătrână mamă din România.

Eliza Maria Bogdana s-a născut la data de 16 ianuarie,  după o fertilizare in vitro a Adrianei Iliescu. Pe 16 ianuarie 2005, ea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. De atunci, fosta profesoară a avut grijă singură de fiica ei, crescând-o și educând-o cum a știu mai bine.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre