Simona Ionescu / Redactor Șef

Superba fiică a lui Sylvester Stallone, agresată de un bărbat în New York. Tânăra le dă un sfat femeilor

Superba fiică a lui Sylvester Stallone, agresată de un bărbat în New York. Tânăra le dă un sfat femeilor
Fiica lui Sylvester Stallone, Sistine a fost zguduită recent după o experiență terifiantă cu un bărbat în New York City. Tânăra le-a dat și un sfat femeilor din întreaga lume.

Sistine, fiica mijlocie a icoanei filmului, Sylvester Stallone, a dezvăluit că a fost acostată de un bărbat pe o bicicletă care țipa ea la și o înjura.

„El a venit în spatele meu pe bicicletă, și-a pus mâinile pe mine și atunci m-am speriat”

„Era un tip pe o bicicletă care a început să mă înjure, dar eu am continuat să merg. Nici măcar nu l-am recunoscut. Dar el a venit în spatele meu pe bicicletă, și-a pus mâinile pe mine și atunci m-am speriat, iar apoi a început să țipe la mine”, spune fiica actorului.

Sistine susține că a început să fugă, dar bărbatul a urmărit-o timp de trei străzi, trecând prin mulțime „pe bicicleta lui”.

„Nu te poți ascunde de mine, te voi prinde”

Sistine, fiica lui Stallone, traumatizată din cauza unui bărbat

Tânăra a intrat într-un magazin Sephora și s-a ascuns în spatele unui tejghea de machiaj, sperând că bărbatul i-a pierdut urma. Dar el era în magazin strigând cât putea: „Nu te poți ascunde de mine, te voi găsi. Te voi prinde”.

În final, „am văzut patru polițiști care îl duceau în spatele magazinului”.  Sistine și-a spus povestea ca un avertisment pentru femei să fie atente atunci când merg singure pe stradă, îndemnându-le să „nu aveți căștile în urechi și nu vă uitați în jos”.

Actorul vrea să le cumpere celor trei fete un conac în valoare de 25 milioane de dolari

Sylvester Stallone și frumoasa sa familie

Sistine joacă alături de familia ei în reality show-ul de succes, The Family Stallone. Luna trecută s-a aflat că starul de la Hollywood vrea să facă o achiziție în valoare de 24,95 milioane de dolari pentru un conac cu opt dormitoare și nouă băi în East Hampton, New York, pentru cele trei fiice ale sale.

Casa se întinde pe 11.644 de metri pătrați pe 1,12 acri. Stallone ar urma să se alăture unei lungi liste de celebrități care s-au stabilit în Hamptons, printre alți rezidenți notabili ai luxoasei zone Long Island numărându-se Jennifer Lopez, Bethenny Frankel, Howard și Beth Stern, Brooke Shields și Jon Bon Jovi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri