Simona Ionescu / Redactor Șef

Superba Rita Ora, într-o vacanță de 123.000 de lire sterline în Corfu. Imagini deosebite

Superba Rita Ora, într-o vacanță de 123.000 de lire sterline în Corfu. Imagini deosebite
Rita Ora strălucește într-o rochie sclipitoare despicată pe coapsă, la o gală caritabilă, proaspăt sosită din vacanța alături de iubitul și mama ei.

Rita Ora a profitat la maximum de primul ei eveniment public din ultimele luni, cucerind toate privirile la o gală UNICEF. Cântăreața în vârstă de 29 de ani este ambasador pentru UNICEF ​​și a arătat magnific într-o rochie sponsorizată de casa de modă de lux LuisaViaRoma.

Cântăreața a participat la o gală în Italia pentru Fondul Națiunilor Unite pentru Copii, un eveniment care a atras o serie de vedete de renume. 

„Primul meu eveniment pe covorul roșu după carantină !!! Mă bucur să mă aflu aici și vă mulțumesc @UNICEF pentru că m-ați numit anul acesta ca interpret și ambasador, sunt atât de mândră de toată munca pe care o faceți ”, a scris Rita Ora, distribuind o serie de imagini cu rochia strălucitoare pe care ea a purtat-o pe covorul roșu.

Rita Ora face o excursie cu mama în Capri

În călătoria din insula italiană Capri i s-a alăturat și mama ei Vera, în vârstă de 56 de ani. Cele două au pozat în costume asemănătoare albe, după ce au zburat într-un avion privat.

Rita a cheltuit 123.000 de lire sterline pentru o vacanță de o săptămână într-o vilă de lux din Corfu, luna trecută. Cântăreața și iubitul ei, Romain Gavras, în vârstă de 39 de ani, au stat în vila de lux de 17,6 mii lire sterline pe noapte, cu o parte din familia ei cazată în cele șapte apartamente de lux.

R

Proprietatea de lux în care și-a petrecut Rita Ora vacanța

Proprietatea de lux se mândrea cu o piscină infinită pe două niveluri, un spa, cinematograf și un yacht privat, care i-a menținut pe Rita Ora și oaspeții săi distrați pentru o săptămână. Aceasta dispunea, de asemenea, de o echipă de personal care include un șofer, bucătar privat, menajere și multe altele la îndemână pentru a avea grijă de petrecere.

Proprietatea de 1.000 de metri pătrați poate găzdui până la 14 persoane din cele șapte apartamente, fiecare fiind alcătuite dintr-un dormitor propriu cu un dressing și o baie. În centrul vilei, bucătăria are o insulă acoperită cu granit, în timp ce sala de mese are o masă mare și șemineu.

Un lift de sticlă leagă vila de terasa de pe malul apei, unde două zone separate au fost sculptate în stânci pentru a oferi terase pe plajă. Rita Ora a plecat împreună cu iubitul ei greco-francez, Romain, pe insula Balea, după ce restricțiile de călătorie au fost mai lejere în luna iulie. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre