Simona Ionescu / Redactor Șef

Supertare! Carmen Brumă îl expune pe Mircea Badea: „S-a gândit el așa, cu capul lui!”

Supertare! Carmen Brumă îl expune pe Mircea Badea: „S-a gândit el așa, cu capul lui!”
Deși amândoi sunt persoane publice, relația lor a fost mereu ferită de ochii curioșilor. Nimeni nu știe dacă cei doi se ceartă sau sunt firi romantice, nici măcar dacă se strigă cu apelative drăgălașe. Totodată, uneori, micile lor secrete ies la iveală.

Ce știm este că Mircea Badea s-a autocaracterizat în repetate rânduri ca fiind un om cu simțul măsurii, modest și deloc siropos sau romantic.

Carmen Brumă nu pare nici ea o femeie care să lăcrimeze la văzutul unui apus de soare, ceea ce făcea cuplul Brumă-Badea potrivit.

Totodată, micile detalii afișate de cele două personaje ale showbizului scot la iveală trăsături neașteptate. Într-un insta-story al lui Carmen Brumă, aceasta îl dă de gol pe partenerul ei de viață. Se pare că Mircea Badea trece peste simțul său analitic atunci când e vorba de un obiect scump, dar apelează și la gesturi romantice pentru a o impresiona.

Carmen, aflată la o sesiune de shopping de unde a ieșit cu câteva perechi de blugi simpli, la preț decent și accesibili tuturor, a decis să răspundă fanilor la o întrebare primită în mod repetat.

„De unde ai ochelarii de soare?”, i-au scris admiratorii lui Carmen Brumă, care într-adevăr purta la ochi o pereche de ochelari foarte chic.

„Sunt de la Chopard”, le-a răspuns vedeta, menționând că i-a primit cadou de la iubitul ei, Mircea Badea.

„Mi i-a luat megastarul! Acum un an și ceva! Fără să mă întrebe dacă îmi plac, s-a gândit el așa, cu capul lui, că mi-ar sta bine și că mi-ar plăcea”, a dezvăluit Carmen Brumă pe contul ei de Instagram.

O pereche de ochelari de soare de la acest brand costă 700 de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre