Simona Ionescu / Redactor Șef

Surorile Gabor s-au reunit în Italia. Ramona Gabor a marcat momentul rar

Surorile Gabor s-au reunit în Italia. Ramona Gabor a marcat momentul rar
Pe Monica și Ramona Gabor le cunoaște toată lumea. Cele două surori fotomodel au devenit celebre, nu numai în România. Faima lor a depășit de mult granițele țării. Ele au o soră mai mare, Alina, care este discreția întruchipată.

În acest final de săptămână, două dintre surorile Gabor s-au reunit în Italia. Ramona Gabor a marcat momentul rar, al regăsirii. Ea s-a fotografiat alături de sora sau mai mare, Alina, la Scala din Milano, unde au mers împreună, la un spectacol. O revedere după mult timp de când nu au mai fost împreună, nu putea să nu fie marcată.

Surorile Ramona Gabor și Alina s-au reunit în Italia și au mers la un spectacol de operă la Scala din Minalno (Instagram)

Ultima dată când surorile erau împreună a fost în vara anului 2021. Atunci Monica Gabor a vizitat România, după mai mulți ani de când nu mai fusese acasă. vizita ei s-a încheiat în Dubai, unde a zburat împreună cu sora sa, Alina, pentru a se reuni cu cealaltă soră, Ramona.

Surorile Gabor s-au reunit în Italia

Alina este sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor. În timp ce mezinele au ales, de ani buni, să trăiască în străinătate, sora lor mai mare a rămas în țară. Așa cum știți, Monica Gabor trăiește în America, alături de Mr. Pink, unde a plecat după divorțul de Irinel Columbeanu. Fiica ei, Irina, este cu ea, iar familia e întregită și de băiatul bărbatului. Ei formează o familie extrem de fericită împreună.

Pe de altă parte, Ramona Gabor a ales să trăiască în Dubai, unde duce și ea o viață de VIP. Mai nou, și-a făcut propria afacere: ea a intrat în industria parfumurilor, lansând propriul produs, Gabor Prive. Pe lângă sora ei, Bianca Drăgușanu și alte vedete de la noi au ajutat-o pe Ramona să își promoveze noul brand.

Sora mai mare a surorilor Gabor, extrem de discretă

În timp ce fetele mai mici trăiesc în lux, presa a scris că tatăl lor ar fi murit în sărăcie, la mijlocul anului 2020. Un an mai târziu, surorile s-au reunit la Bacău, când Monica a venit în vacanță în Român ia, după o pauză de 4 ani. Sora mai mare, Alina, e femeie măritată și trăiește la casa ei.

Alina, sora mai mare a Monicăi și Ramonei Gabor a decis să rămână discretă în timp ce surorile ei au făcut furori în presa națională și internațională.

Ultima dată când toate cele trei surori Gabor s-au reunit, a fost vara anului 2021. După o scurtă vacanță în Bacău, au mers în Dunbai (Instagram)

Alina nu apare pe rețelele de socializare. De altfel, sunt foarte rare ocaziile când aceasta a putut fi fotografiată. Unul din momente a fost nunta  Monicăi cu Irinel Columbeanu. Despre Alina se știe doar că, în urmă cu câțiva ani, ar fi locuit în București, însă nu i-a priit viața în Capitală, așa că a decis să se mute înapoi în orașul natal, Bacău.

Alina nu e străină de Italia, a avut un trecut greu aici

Despre a treia soră Gabor s-au spus însă lucruri grele în public. Interlopul Dinu Damaschin, cel care susținea public că ar fi tatăl biologic cel puțin al unora din surorile Gabor, a vorbit despre viața incredibil de grea pe care a dus-o această soră, povestind că tânăra ar fi fost nevoită să muncească, de foarte tânără, în Italia.

Bărbatul, care s-a dovedit că a traficat-o pe Monica Gabor de la vârsta de 16 ani, a fost trimis în judecată pentru proxenetism și a decedat la Curtea de Apel Bacău, în timp ce aștepta pronunțarea sentinței.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre