Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriză incredibilă pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Viitoarea noră a dat detalii picante despre sarcină, dar și vestea cea mare

Surpriză incredibilă pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Viitoarea noră a dat detalii picante despre sarcină, dar și vestea cea mare
Invitată în podcastul tatălui său Adrian Enache, Diana a vorbit despre sarcină și a făcut și mărturisirea mult așteptată.

Frumoasa prezentatoare și cântăreață a spus că urmează să aducă pe lume o fetiță.

Însărcinată în șase luni, Diana Enache arată extraordinar, se simte foarte bine și a spus lucruri de care nu a știut nimeni până acum. În plus, a început să numere zilele până când va aduce pe lume o fetiță, „gogoșica lui tata”, așa cum a numit-o bunicul Adrian. De altfel, Diana a avut și un mod inedit pentru a spune ce sex va avea bebelușul: ”Dumnezeu lucrează prin oameni, amândoi am ales culoarea roz astăzi.”

Adrian a primit în dar o medalie de la fiica lui

Ce cadou extraordinar a primit Adrian la 57 de ani de la fiica lui

În timpul podcastului, Diana i-a făcut tatălui său un cadou cu totul ieșit din comun. E vorba de o medalie pe care era inscripționat: „Cel mai tânăr bunic rock`n`roll”. Artistul a pus imediat medalia la gât și a promis că o va păstra cu multă dragoste toată viața.

„Să te audă Dumnezeu! Să ştiţi că nu ne-am vorbit înainte, ne-am văzut direct aici, la podcast, dar am observat că suntem îmbrăcaţi cu haine de aceeaşi culoare. Ţi-am adus un cadou, ştii că eu sunt mai rezervată! Dar dacă azi e ziua ta, am zis să îţi ofer cel mai frumos cadou de până acum. Nu e un cont mare, e ceva de suflet. Şi acum am pulsul 180, dacă o să leşin să ştiţi de ce. Ia vezi ce scrie acolo”, a spus Diana.

Diana Enache va avea o fetiță

Diana se iubește cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu

Cu ceva timp în urmă, Diana a povestit și cum decurge relația ei cu băiatul lui Sorin Ovidiu Vîntu. „Dacă nu am avea planuri în comun nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă și asta cred eu că este cel mai important.

Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a mărturisit Diana Enache.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre