Simona Ionescu / Redactor Șef

Sylvester Stallone lăsat cu gura căscată de fiica sa. Cum și-a uimit Sistine tatăl?

Sylvester Stallone lăsat cu gura căscată de fiica sa. Cum și-a uimit Sistine tatăl?
Sylvester Stallone este una dintre cele mai cunoscute fețe din lumea sportului, chiar dacă nu este un atlet real. Fiica lui Rocky a dovedit recent că a dobândit abilitatea atletică, care provine din familie.

Fiica lui Sylvester Stallone și-a uimit comunitatea de pe Instagram, distribuind un video în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, lăsată pe umeri, în timp ce își arăta abilitățile de mișcare în golf. Aceasta l-a lăsat pe tatăl său cu gura căscată.

Cum a fost Sylvester Stallone surprins de fiica sa

Tânăra în vârstă de 22 de ani stătea desculță în iarbă, lângă un deal pitoresc din California de Sud, în timp ce juca golf.

https://www.instagram.com/p/CFDpdujpemS/?igshid=1ri792ax3jylf

Vocea actorului în vârstă de 74 de ani se aude în videoclip, spunând: „Știi, este cam frustrant, pentru că obișnuiam să cred că golful este al meu. Apoi, dintr-o dată, tu crezi că poți juca. Bine, să vedem ce poți”.

„Nici măcar nu mă pot mișca în rochia asta”, a spus ea înainte de a executa lovitura, apoi a întors camera spre el în timp ce zâmbea, spunându-i: „Bine, du-te. Știu că îți va fi dor. Nu există nicio șansă să lovești această … minge”.

Sylvester Stallone a înțeles expresia „elevul devine mai bun ca maestrul”

Sistine a lovit apoi mingea și tatăl său a glumit: „OK, mulțumesc că m-ai umilit. Ne vedem mai târziu. Ciao”. Ea i-a arătat semnul păcii și i-a spus tatălui ei „pa”, înainte de a-i arunca crosa peste umăr.

„Unii oameni tocmai s-au născut cu ochiul tigrului!”, a spus vedeta în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

Sylvester Stallone s-a căsătorit în anul 1997 cu Jennifer Flavin și au împreună trei fete: Sistine, Sophia și Scarlet. Vedeta a petrecut ceva timp alături de familie în timpul carantinei, la casa lor de pe plaja din Malibu, iar Rețete și vedete vi i-a prezentat aici.

Rambo își vinde casa cu un discount monumental. Avem imagini

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre