Simona Ionescu / Redactor Șef

Sylvester Stallone și-a tatuat pe braț chipul câinelui, iar soția a introdus acțiunea de divorț

Sylvester Stallone și-a tatuat pe braț chipul câinelui, iar soția a introdus acțiunea de divorț
În relația lui Sylvester Stallone cu Jennifer Flavin, frumoasa sa soție, se pare că lucrurile nu mai funcționează la fel de bine.

Mesajul pe care soția lui Sylvester Stallone l-a publicat recent pe contul de socializare lasă mari semne de întrebare.

Sylvester Stallone a înlocuit tatuajul cu chipul soției cu cel al câinelui

Sylvester Stallone le-a dat de gândit fanilor și prietenilor, după gestul pe care l-a făcut recent. El a înlocuit uriașul tatuaj pe care l-a avut pe mâna dreaptă, cu chipul soției, cu cel al câinelui său pe care îl adoră. În același timp, cu două săptămâni în urmă și soția actorului, Jennifer Flavin, a postat o imagine pe rețelele în care apare alături de cele trei fiice, alături de un mesaj dubios.

“Aceste fete sunt prioritatea mea. Nimic altceva nu contează. Noi 4 pentru totdeauna”, a spus aceasta. De asemenea, s-a constatat că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare.

În urmă cu doar câteva ore, Stallone a confirmat: cei doi s-au despărțit și acum se află în procedura de divorț.

Reprezentantul lui Stallone spune că mariajul vedetei funcționează perfect

Pe de altă parte, până la acest anunț, reprezentantul lui Stallone a susținut că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată. Cât privește tatuajul, actorul ar fi vrut să facă un update, dar s-a greșit și atunci a fost nevoit să-l transforme. “Domnul Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale Jennifer, dar rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat.

Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său din filmul Rocky, Butkus. Domnul Stallone își iubește familia. Soții Stallone filmează în prezent împreună un reality show care va debuta pe Paramount+”, a precizat reprezentantul lui Stallone pentru Daily Mail.

Cea mai interesantă informație din toată povestea este însă alta: ce a provocat ruptura! TMZ.com titrează că motivul care a făcut-o pe soție să introducă acțiunea de divorț este chiar câinele a cărui chip e imortalizat pe mușchii actorului. Se pare că el a spus că își dorește un câine din rasa Rottweiler, de pază, însă ea s-a opus. Stallone a trecut peste cuvântul nevestei și s-a prezentat cu patrupedul acasă, ceea ce a dus la un conflict uriaș.

Prietenul necuvântător al lui Stallone se numește Dwight, actorul oferindu-i acest nume după unul dintre personajele interpretate de el.

Soția lui Stallone și cele trei fiice ale lor.

Nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii

Sylster Stallone și Jennifer Flavin au fost, până în acest punct, 25 de ani împreună, iar ea este mai mică decât celebrul actor cu 22 de ani.

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este. Totuși, nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, a declarat Jennifer Flavin cu ceva timp în urmă pentru revista People.

Având în vedere că motivul divorțului nu este unul atât de dramatic, fanii speră ca cei doi să găsească o cale de împăcare.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre