Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl Andreei Bălan, amintiri de neuitat despre turneele cu Andre și tatăl Andreei Antonescu. Ce cadouri îi face celebra artista

Tatăl Andreei Bălan, amintiri de neuitat despre turneele cu Andre și tatăl Andreei Antonescu. Ce cadouri îi face celebra artista
Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan se pregătește de petrecere. El își va serba ziua de naștere alături de soție și nepoțele și așteaptă cu sufletul la gură cadoul de la cântăreață.

Săndel Bălan e extrem de mândru de Andreea Bălan și îi respectă deciziile profesionale și personale. Iar pe nepoțele pur și simplu le adoră.

Când își vede fiica fericită, tatăl Andreei Bălan e și mai fericită. Bărbatul va veni la București unde-și va serba ziua de naștere alături de soție și de nepoțelele pentru care ar face orice pe lume. Săndel Bălan încă nu l-a cunoscut pe Victor Cornea, dar are încredere totală în deciziile fiicei sale.

Andreea Bălan și Săndel Bălan

„Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă”

„Pe actualul ei iubit nu l-am văzut niciodată, nu-mi dau cu părerea despre el. Îi spun fiicei mele doar atât: «Tata te iubește mult și este mândru de tine în fiecare clipă!». Voi petrece ziua mea de naștere la București, plec acum de la Ploiești, serbez cu soția, cu nepoatele, cu cine mai e pe acasă. Dacă vine și iubitul Andreei? Nu știu, nu vreau să comentez”, a declarat Săndel Bălan pentru playtech.

Amintiri cu tatăl Andreei Antonescu

Pe de altă parte, acesta și-a amintit cu nostalgie despre cum erau zilele sale de naștere când era impresarul trupei Andre. Și nici de cadourile pe care fiica sa i le face în fiecare an. „De ziua mea, când eram cu Andree, în turnee, mă serbam cu șampanie și cu artificii, la câte un restaurant, și cu tatăl Andreei Antonescu. Andreea îmi oferă mereu cadouri, dar este secret ce îmi dă”, a mai spus Săndel Bălan.

Cum a reușit Victor să o cucerească

După o perioadă deloc plăcută pentru Andreea Bălan, a intrat în viața ei și soarele. De când are o relație de iubire cu Victor Cornea, cântăreața e de nerecunoscut. „Am fost la tine în emisiune și am vorbit despre spiritualitate. Atunci când s-a făcut liniște și am putut să vorbesc așa vreo două minute despre spiritualitate și voi m-ați ascultat.

Iubire mare între Victor Cornea și Andreea Bălan

Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1,5 milioane (n.r. – de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram, că el nu mă urmărea. Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj «Felicitări, Andreea, ești genială».

„Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”

Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu «Ce frumoasă sunt», că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund. Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a povestit Andreea Bălan la „Xtra Night Show”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre