Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl lui Britney Spears se opune campaniei #FreeBritney. Tânăra are probleme mintale

Tatăl lui Britney Spears se opune campaniei #FreeBritney. Tânăra are probleme mintale
Tatăl lui Britney Spears s-a pronunțat împotriva campaniei #FreeBritney, descriind furia direcționată către el drept „o glumă” și explicând că oamenii din afară nu înțeleg starea mentală fragilă a fiicei sale.

Jamie Spears, în vârstă de 68 de ani, a fost gardianul legal al fiicei sale de la căderea ei psihică și publică din urmă cu 12 ani, care a provocat vâlvă în întreaga lume.

Aranjamentul a fost întotdeauna considerat controversat de unii fani, care cred că este folosit pentru a manipula și controla vedeta. Cântăreața valorează cel puțin 59 de milioane de dolari, potrivit documentelor judecătorești depuse în 2018.

Jamie Spears a fost înlăturat ca gardian al lui Britney în septembrie, după ce a cerut instanței să-l elibereze din motive de sănătate. Managerul ei de îngrijire, Jodi Pais Montgomery, este acum conservatorul ei, iar aranjamentul a fost prelungit până la cel puțin 22 august. Până la venirea acestei date, fanii au răspândit hashtag-ul #FreeBritney.

Petiția #FreeBritney a ajuns la Casa Albă

Peste 130.000 de persoane au semnat o petiție solicitând Casei Albe să răspundă (administrația trebuie să răspundă la orice petiție cu peste 100.000 de semnături).

O cerere separată de investigare a aranjamentului pentru îngrijirea lui Britney a fost semnată de 105.000 de oameni.

Jamie Spears a negat furios zvonurile că el sau oricine altcineva primește bani de pe urma cântăreței.

„Trebuie să raportez fiecare banuț cheltuit în instanță în fiecare an. Cum naiba aș fura ceva?

Toți acești teoreticieni ai conspirației nu știu nimic. Oamenii nu au nici un indiciu.Depinde de instanța din California să decidă ce este mai bine pentru fiica mea. Nu-i treaba nimănui.”, a spus Jamie Spears pentru ziarul New York Post.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre