Simona Ionescu / Redactor Șef

Tatăl Serenei Williams, abuzat de o stripteoză. I-a falsificat actele și a risipit moștenirea tenismenei

Tatăl Serenei Williams, abuzat de o stripteoză. I-a falsificat actele și a risipit moștenirea tenismenei
Casa copilăriei celebrei Serena Williams e la un pas să fie pierdută. Creditorii cer ca locuința dărăpănată să fie vândută, iar vinovată este mama vitregă a sportivei. În plus, documentele judiciare au dezvăluit adevăruri șocante despre căsătoria tatălui Serenei.

Casa copilăriei Serenei Williams e condamnată la vânzare, după ce mama vitregă a sportivei a acumulat o datorie de 620.000 de dolari pentru ea, iar creditorii își cer banii înapoi.

Părinții Serenei au cumpărat casa în 1995 pentru suma de 335.000 de dolari

Proprietatea valorează 1,4 milioane de dolari și se află în posesia familiei Williams din 1995, când tatăl starului tenisului, Richard, a cumpărat-o împreună cu mama Serenei, Oracene, pentru 355.000 de dolari.

Lakeisha Graham, mama vitregă a Serenei e disperată că va pierde casa, după ce acumulat o datorie imensă la un creditor care cere acum vânzarea locuinței.

Se crede că fosta stripteuză Lakeisha ar fi falsificat semnătura tatălui vedetei, Richard, pe actele de proprietate pentru a transfera conacul cu patru dormitoare din Palm Beach, Florida, pe numele ei. Ulterior, a luat un împrumut de 279.000 de dolari de la „un creditorul dur” David Simon, pe care l-a irosit într-o afacere eșuată cu camioane. Datoria a ajuns la un moment dat la 620.000 de dolari, inclusiv taxele legale și dobânzile.

Lakeisha va putea pierde protecția instanței

Serena, alături de tatăl său și mama vitregă

Lakeisha ar fi rambursat o parte din bani, dar acum se crede că ar fi rămas datoare cu circa jumătate de milion de dolari. Ea a încercat de trei ori să se adreseze serviciului american intitulat „Protecție de faliment”, iar ultima ofertă a fost respinsă atunci când nu a reușit să respecte un plan de rambursare.

Acum, creditorul David Simon a trimis o notificare judecătorului implicat în procesul său, în care afirmă că înțelegerea a eșuat. Asta înseamnă că Lakeisha va pierde protecția instanței, care a împiedicat executarea silită a proprietății. Dacă acest lucru se va întâmpla, Simon ar urma să câștige cea mai mare parte a banilor din vânzare, iar restul să fie împărțit între alți peste 20 de creditori.

Mama vitregă poate depune încă o cerere

Există însă o fărâmă de speranță, iar Lakeisha poate depun urgent o nouă cerere și va trebui să dovedească faptul că situația ei s-a schimbat și că își poate permite să țină pasul cu un plan de rambursare.

Pe de altă parte, legendarul antrenor de tenis, Richard, ajuns la vârsta de 81 de ani, care a suferit două accidente vasculare cerebrale și a fost diagnosticat cu demență, a depus o cerere de divorț după ce și-ar fi dat seama că i-a fost „furată” casa. Totodată. acest ultim aspect a fost recent respins de instanță.

Creditorul i-a vândut un camion mamei vitrege, punând proprietatea ca garanție

La rândul lui, Simon a dezvăluit că Lakeisha l-a abordat inițial pentru un împrumut, după ce a văzut un semn „de vânzare” pe tractorul său Volvo cu semiremorcă în valoare de 79.000 de dolari. Simon a declarat că i-ar fi vândut camionul lui Lakeisha doar dacă ar fi avut o proprietate ca garanție, care era pe numele lui Richard.

Așa că Lakeisha ar fi transferat actele casei pe numele ei, falsificând semnătura soțului, iar ulterior a împrumutat și alte sume de bani. Camionul a fost recuperat de Simon în iunie 2018.

Cazul, care este în judecată din aprilie 2017, a dezvăluit în același timp mai multe aspecte uluitoare despre căsnicia tumultoasă a lui Lakeisha și Richard, tatăl legendarelor sportive.

„Eu și fiul meu nu primeam niciun ban, așa că a trebuit să o vând pentru ca eu să pot mânca”

Casa unde a copilărit Serena Williams

Documentele judiciare din depoziția lui Lakeisha, în vârstă de 45 de ani, au arătat că aceasta a mai falsificat o dată semnătura lui Richard, pentru a putea vinde un autocar, în 1999, în valoare de 45.000 de dolari, pentru a cumpăra mâncare pentru ea și fiul lor Dylan, acum în vârstă de 8 ani.

„Eu și fiul meu nu primeam niciun ban, așa că a trebuit să vând pentru ca eu să pot mânca și fiul meu să poată mânca… nu aveam nimic”, a spus ea. Ea a susținut că nu a avut nicio bănuială că Richard dorea să divorțeze, spunând că au trăit împreună ca un cuplu căsătorit până în mai 2017, când, brusc, el i-a comunicat că vrea să se despartă. Femeia susține că în ziua în care a depus cererea de divorț, chiar a sărutat-o și s-a rugat cu ea, dimineața.

„El a venit și mi-a dat un sărut în acea dimineață, în dimineața aceea… știți, m-a chemat să ne rugăm pentru familia noastră. Apoi a plecat cu Chavoita (fiul său)”, a spus ea în depoziția sa.

Richard a acuzat-o că i-a falsificat semnătura pentru a deveni proprietara mai multor vehicule

În cererea sa de divorț, Richard a acuzat-o pe Lakeisha că i-a furat cecurile de asigurări sociale și că i-a falsificat semnătura pentru a deveni proprietara a numeroase vehicule. Fiul lui Richard, Chavoita Lesane, a amenințat în ultimul an că va intenta și el un proces împotriva lui Lakeisha, de „abuz asupra persoanelor în vârstă”, care încă nu s-a materializat.

„Nu-mi amintesc cât timp a trecut de la începutul relației, până când tatăl meu a început să aibă dureri de cap financiare, de genul: «Ce se întâmplă cu cecurile mele de asigurări sociale?». Lakeisha a luat Mercedes-ul, a luat autobuzul, a luat bani, ce altceva a mai fost?… Motocicleta!

Sunt atât de multe lucruri pe care ea le-a furat, atât de multe documente pe care le-a falsificat… Ăsta este considerat abuz asupra bătrânilor. Noi doar punem totul cap la cap, sunt multe. Toată această situație a fost frustrantă”, a spus acesta pentru The U.S. Sun.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre