Simona Ionescu / Redactor Șef

Tavi Colen, povești haioase despre relația cu „pipoțica” lui, despre vânătoare și găini. Râzi cu lacrimi

Tavi Colen, povești haioase despre relația cu „pipoțica” lui, despre vânătoare și găini. Râzi cu lacrimi
Emma de la Radio Zu și cântărețul Tavi Colen (fost Talisman) trăiesc de ani buni o poveste de dragoste ca-n povești, alături de cele mai simpatice găini, tratate ca niște prințese. Din peisajul intim nu lipsește pasiunea artistului pentru vânătoare.

Invitați cu ceva timp în urmă la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Tavi Colen și Emma de la Zu, „pipoțica” lui, au povestit un moment de la o partidă de vânătoare a cântărețului. Prezentatorii au râs cu lacrimi.

Emma de la Zu și Tavi Colen pare că sunt împreună de o viață. Se iubesc, se respectă și trec împreună peste orice moment greu. Artistul o alintă pe Emma, „pipoțica mea” sau „regina mea”, iar aceasta are grijă ca găinilor lui să nu le lipsească nimic atunci când e plecat la vânătoare cu băieții. Dar prima dată când a fost „mama” găinilor, a fost un moment delicat pentru Emma.

Tavi Colen: ,,Dacă plec la pescuit, nu mă sună, la vânătoare, nici atât”

„Avem vreo 300 și ceva de porumbei, trei câini, o fetiță mare și doi mici, care au disperat strada, se hârjonesc. Eu cresc și niște mierle, găinuțe, canari și cam atât… Emmei îi mulțumesc pentru că a știut cum să mă țină aproape, să-mi dea libertatea de zi cu zi.

Dacă plec la pescuit, nici măcar nu mă sună, la vânătoare, nici atât. O singură dată a făcut-o și am râs toți cu lacrimi. Ea știe că noi plecăm la vânătoare pe la cinci și ceva, alergăm prin pădure, apoi așteptăm vânatul.

Emma: „De unde dai tu apă la găini: de la dozatorul din casă sau de la pompă?”

Emma de la Radio Zu, „pipoțica” lui Tavi Colen

Am lăsat-o acasă cu inima strânsă, dar mi-a spus să stau liniștit că se descurcă. La 7 dimineața, lumea aliniată să intrăm în pădure, sună telefonul. Era Emma… dau telefonul încet, iar sună Emma. Deci s-a întâmplat ceva, îmi zic. „Iubire, iartă-mă, știu că nu trebuie să te sun, dar am o problemă.

De unde dai tu apă la găini, de la dozatorul din casă sau de la pompă? După asta, toată lumea a râs cu lacrimi”, a povestit Tavi Colen.

Imediat, Emma l-a lămurit de ce a procedat așa: „Pentru că mi-ai făcut așa o prezentare a găinilor… m-am gândit că poate au nevoie de un tratament special”.

Când s-a decis Emma să intre într-o relație cu Tavi Colen

Emma spune că îl cunoștea de mult timp pe Tavi Colen, dar până la a intra într-o relație, a fost drum lung.

„Lucrurile au fost mai complicate. S-a construit mult, dar iată că bine, pentru că e o fundație solidă. Decizia de a fi pe bune împreună am luat-o când ne-am întâlnit întâmplător într-un bar din Centrul Vechi. Eram în timpul nostru liber, vorbeam de mult timp, dar ăla a fost momentul în care am zis să stăm de vorbă mai mult”, s-a destăinuit tânăra.

Tavi Colen are un băiat, crescut împreună cu Emma

Mario Colen, fiul lui Tavi Colen, la aniversarea a 17 ani

Tavi numește casa unde locuiește cu Emma și băiatul său, „locul meu de joacă”.

„De dimineața până seara sunt afară, dar am timp dedicat și pentru ea și băiatul meu, băiatul nostru, că l-am crescut împreună.

Și-i mulțumesc Emmei că există în viața mea, pentru că acest copil putea fi refuzat de o altă doamnă sau să nu se adapteze el. Joacă la Rapid, a debutat în Cupa elitelor și suntem tari mândri de el”, s-a destăinuit Tavi Colen.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre