Simona Ionescu / Redactor Șef

Teo Trandafir, despre cel mai mare vis. E implicată și fosta primă doamnă a Statelor Unite

Teo Trandafir, despre cel mai mare vis. E implicată și fosta primă doamnă a Statelor Unite
Bucurie mare pentru fanii iubitei prezentatoare Teo Trandafir. A plecat de la Kanal D, dar nu și din inimile fanilor, cărora le-a făcut o surpriză nesperată. Iată și cel mai mare vis al vedetei.

Teo Trandafir a dat vestea cea  mare, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură primul podcast al vedetei lor preferate. Teo a vorbit și despre primul invitat, un prieten adevărat, dar și despre cel mai mare vis.

„O să fim împreună din nou, cum știm noi”

Teo Trandafir a rupt audiențele în două în perioada în care făcea emisiune alături de Mircea Badea. Iar în primul podcast al vedetei, care va avea loc săptămânal, primul invitat va fi acesta. Prezentatoarea le-a dat fanilor minunata veste pe contul său de socializare printr-un mesaj și o fotografie sugestivă. „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor. Cred că această vreme a venit. O să fim împreună din nou, cum ştim noi”, a scris Teo Trandafir pe Facebook.

Teo Trandafir se lansează în online! Cine va fi primul invitat

„Gând la gând”

Podcastul care e așteptat de toți cei care o iubesc pe Teo Trandafir se va numi „Gând la gând”, iar vedeta a relatat că va fi despre „oamenii din viața mea și a lor”. Mărturisind și faptul că marele ei vis este să o aibă invitată pe fosta doamnă a SUA, Michele Obama. „O să fie despre oamenii din viaţa mea şi a lor. Oameni care au lucruri pe care mi le pot spune doar mie, cumva. (…) Nu aş vorbi, să nu fie cu ghinion. Dar visul vieţii mele este să o văd şi să stau de vorbă cu Michele Obama”, a declarat Teo Trandafir pentru Paginademedia.

Zece ani alături de Mircea Badea

De primul invitat al podcastului, Mircea Badea, o leagă o frumoasă prietenie care a rezistat timpului. Cei doi au făcut echipă în perioada anilor 90 timp de zece ani, moderând emisiunile „Dimineaţa devreme” de la Tele 7 abc, dar și „Teo şi Mircea Şou”, la Antena 1, în fiecare dimineaţă, de luni până vineri. De asemenea, cei doi prieteni erau văzuți pe sticlă și în weekend pe post, prezentând „Teo şi Mircea.. reŞou”. Cuplul care le făcea zilele frumoase românilor s-a despărțit în anul 2000, fiecare dintre ei lucrând în altă televiziune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre