Simona Ionescu / Redactor Șef

Tess Holliday a înnebunit lumea cu rochia ei căpșună și e supărată că societatea critică oamenii grași

Tess Holliday a înnebunit lumea cu rochia ei căpșună și e supărată că societatea critică oamenii grași
Modelul plus size, le-a atras atenția criticilor care ar fi râs de așa-numita „rochie căpșună”, pe care Tess Holliday a purtat-o pe covorul roșu, la începutul acestui an.

Holliday a fost cu un pas în fața tendințelor când a purtat un tul roz cu un design cu căpșuni strălucitoare, la premiile Grammy din ianuarie și a împărtășit cu urmăritorii ei povestea pe Instagram.

Rochia a fost scoasă la vânzare pentru prețul de 490 de dolari și a devenit un element de vară „obligatoriu” pentru fashionistele social media, relatează The New York Post. Până în prezent, hashtag-ul #StrawberryDress a acumulat 7,6 milioane de vizualizări pe TikTok, a marcat peste 12 000 de aprecieri pe Instagram și a fost punctul principal al unui articol Vogue.

„Cred că oamenii văd rochia ca o scăpare din viață chiar acum”, a spus Matoshi pentru Post of the frock overnight hype, dezvăluind că cererea pentru rochia de căpșuni a crescut cu 738% în primele zece zile ale lunii august, comparativ cu luna iulie.

Cearta cu fashioniștii

În timp ce brandul lucrează non-stop pentru a umple comenzile, Holliday a vorbit pe social media împotriva fanaticilor care au îmbrăcat rochia acum, dar au râs când a purtat-o ea, ​​în această iarnă.

„Îmi place cum m-a adus această rochie pe listele de cele mai prost îmbrăcate atunci când am purtat-o ​​în ianuarie, dar acum o adunătură de oameni skinny a purtat-o pe TikTok și toată  lumea este brusc interesată. Pentru a rezuma: societatea noastră urăște oamenii grași, mai ales atunci când câștigăm”, a scris ea duminică, într-o postare care a devenit virală, cu peste 250 000 aprecieri.

Ce mesaj le-a mai transmis Tess Holliday fanilor săi

Ulterior, răspunzând comentatorilor care au pus sub semnul întrebării afirmațiile sale, bloggerul a mai transmis un mesaj.

„Sunt conștientă că unii oameni au spus că arăt frumos în rochia mea de la Grammys și nu am spus niciodată că nu apar deloc pe listele de cele mai bine îmbrăcate, dar ignorăm intenționat partea importantă a postării mele: SOCIETATEA TRATEAZĂ OAMENII GRAȘI DE PARCĂ AR FI INVIZIBILI”, a subliniat Holliday.

Mai târziu, modelul de 35 de ani le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul și încurajarea lor: „Hei toată lumea, nu mă așteptam ca postarea despre rochia mea căpșună să explodeze așa cum s-a întâmplat. Mulțumesc tuturor celor care mi-au distribuit postarea în semn de solidaritate”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre