Simona Ionescu / Redactor Șef

Test de cultură generală cu „Floricica dansatoarea”. Râzi cu lacrimi! Video

Test de cultură generală cu „Floricica dansatoarea”. Râzi cu lacrimi! Video
Vă mai amintiți de Floricica dansatoare, care a făcut show de zile mari la iUmor, sprea marea bucurie a Deliei, care i-a ținut isonul? Iată cu ce se ocupă acum.

Floricica dansatoarea a adus zâmbete internauților cu ultima apariție pe contul de socializare. Femeia a răspuns mai multor întrebări de cultură generală în stilu-i caracteristic și toți cei care au auzit-o și au văzut-o au râs cu lacrimi. La fel de interesantă a fost și doamna care a pus întrebările…

Prima întrebare care i s-a adresat Floricicăi dansatoare a fost „cine a fost oceanul pământului pe pământ”, iar „vedeta” a susprins când a dat răspunsul: Ștefan cel Mare. Din păcate, la a doua întrebare: „De unde curge apa izvoarelor?”, Florica a sfleclit-o cu răspunsul oferit: „De la muntele Asos”. Și tot așa, Floricica dansatoare s-a chinuit cât a putut de mult să demonstreze tuturor cât de inteligentă e. Video-ul merită urmărit pentru că vă face să uitați de toate problemele.

„Huooo! Să vă fie rușine!”

Floricica dansatoarea, pe numele ei adevărat Floarea Dragomir, a devenit celebra după ce a apărut în emisiunea iUmor, când a strigat la microfon: „Să vă fie rușine! Huooo”. Replica femeii a rămas celebră și în ziua de astăzi, iar românii nu au uitat-o, despre ea vorbind chiar și protestatarii din Piața Victoriei.

Floricica s-a rugat la Dumnezeu în pandemie să alunge „coroana asta”

„Veniți la mormântul meu să dansați”

Cu câțiva ani în urmă, Floririca a spus și care e ultima ei dorință. Femeia vrea ca atunci când va pleca din această lume toți cei care au iubit-o să vină și să danseze la mormântul ei. “Oameni buni, când voi muri eu, vă rog din suflet, să veniți toți fanii mei la mormântul meu, la mine! Și să dansați, și să jucați, și să nu mă uitați!

Veniți, că eu vă aștept și moartă acolo, în groapă! Vă aștept să veniți!”, a spus femeia într-o înregistrare pe contul de socializare. Când pandemia de coronavirus a spus stăpânire pe omenire, Floricica n-a putut să reziste și s-a așezat în genunchi, rugându-se lui Dumnezeu „să fie pace în lume și să dispară coroana asta”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre