Simona Ionescu / Redactor Șef

The Sun a intrat în alt scandal. A publicat informații jignitoare despre Meghan Markle

The Sun a intrat în alt scandal. A publicat informații jignitoare despre Meghan Markle
Este bine cunoscut faptul că ziarul britanic The Sun a avut numeroase dispute cu mai multe vedete. După procesul de calomnie a lui Johnny Depp, tabloidul „se ceartă” cu Meghan Markle.

The Sun a intrat în alt scandal. Ziarul britanic a publicat unele informații despre Meghan Markle, considerate jignitoare. Purtătorul de cuvânt al ducesei a contestat afirmațiile făcute de tabloid.

The Sun a publicat informații jignitoare despre Meghan Markle 

The Sun a intrat în alt scandal. Cu ceva timp în urmă, ziarul a menționat într-un articol că Meghan Markle și-a șters prenumele, la o lună după nașterea lui Archie Harrison, în mai 2019. Purtătorul ei de cuvânt a declarat că afirmațiile făcute de tabloid sunt false: „Este un clickbait”. 

„Prenumele Rachel Meghan a fost <șters în secret> pentru a face loc formulei <Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex>”, a scris tabloidul The Sun. 

Sursa foto: Facebook

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle spune că „este un clickbait”

Purtătorul de cuvânt al lui Meghan Markle a explicat într-un comunicat că: „Schimbarea numelui pe documentele publice în 2019 a fost dictată de Palat, lucru confirmat de documentele înalților oficiali ai Palatului. Acest lucru nu a fost solicitat de Meghan, Ducesa de Sussex și nici de Ducele de Sussex.

Ceea ce a făcut acest tabloid din Marea Britanie și acei așa-numiți experți citați, această înșelătorie, că Meghan ar dori să nu aibă prenumele pe certificatul de naștere al copilului său sau în orice alt document legal, ar fi de râs dacă nu ar fi jignitor.

Se întâmplă multe în lume. Să ne concentrăm pe asta, mai degrabă, decât să creăm clickbait. Titlul lui Meghan este ASR Ducesa de Sussex și, prin urmare, așa se numește”.

Momentan, nu s-a aflat motivul ștergerii prenumelor, dar un jurnalist specializat pe Casa Regală de la Evening Standard a declarat pentru Insider că schimbarea certificatului de naștere a fost „o practică normală”.  Palatul Buckingham nu făcut niciun comentariu oficial până la acest moment.

Gina Pistol e supărată. Ce a șocat-o pe viitoarea mămică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre