Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose a ajuns în fața altarului. Cântăreața și Anghel Damian au avut un motiv dublu de sărbătoare

Theo Rose a ajuns în fața altarului. Cântăreața și Anghel Damian au avut un motiv dublu de sărbătoare
Week-end minunat pentru Theo Rose și Anghel Damian, care au ajuns în fața altarului. Cei doi au fost în culmea fericirii, iar artista a dat vestea.

Theo Rose și partenerul său de viață, Anghel Damian au ajuns în fața altarului, unde au fost nași pentru o bună bună prietenă. Denisa Trofin, cântăreață și reporter la PRO TV a făcut nunta cu alesul ei, Cosmin , iar vedeta din Clanul a acceptat cu multă bucurie propunerea de a fi nașă de cununie, chiar dacă nu este căsătorită cu Anghel Damian, tatăl copilului său. Tot în ziua nunții a avut loc și botezul fiicei Denisei Trofin.

Denisa Trofin cu sotul Cosmin Nistor si fetița lor, la botez. Nașii au fost Theo Rose și Anghel Damian

Fanii s-au tot întrebat dacă cei doi s-ar fi căsătorit, pentru că altfel nu aveau voie să „nășească”. Într-un mesaj pe Instatory, cântăreața le-a spus internauților că ar fi primit dispensă de la preot. Așa că cei doi au luat parte și la botezul fiicei mirilor.

„Viitoarea noastră finuță…”

Pe de altă parte, Theo Rose le-a dat fanilor și o veste extraordinar de importantă, anunțând cu mare bucurie că li s-a mărit familia cu un membru: fetița botezată.

Theo Rose și Anghel Damian, producătorul și regizorul serialului Clanul, au fost nașii de cununie ai cuplului Denisa și Cosmin

„Suntem nașii prietenei mele din copilărie și soțului ei minunat și al iubitei noastre Karla Elena. Și verișoara mea a născut o fetiță splendidă, pe Agatha Elena, viitoarea noastră finuță. Mulțumim, Ilinca, pentru bucuria asta mare!”, a scris Theo Rose pe contul de socializare.

Cine o ajută să-și crească micuțul

Băiatul lui Theo Rose a făcut două luni, iar cântăreața a revenit imediat la muncă și și-a reluat concertele și emisiunile de televiziune. Din fericire, când pleacă de acasă are ajutor serios din partea familiei, dar și a unei minunate femei pe care o cunoaște de mult și care i-a fost alături de ani buni.

„Avem ajutorul unei doamne care deja era în casa noastră de câțiva ani. E o femeie extraordinară, e un fel de mamă, mama mea, mama lui Anghel, e foarte lejer să o avem în casă, suntem familiarizați cu figura dumneaei și e o figură foarte normală, foarte firească și împărtășim aceleași valori”.

Theo Rose a povestit că mai primește și ajutorul mamelor, care vin de câte ori ea are concerte sau lipsește și ea și Anghel. Atunci vin și petrec nopțile cu Sasha, iar ea e o mămică liniștită, știindu-l pe mâini bune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre