Simona Ionescu / Redactor Șef

Theo Rose a lămurit de ce nu poartă inelul de logodnă

Theo Rose a lămurit de ce nu poartă inelul de logodnă
E frumoasă, deșteptată, un munte de talent, dar Theo Rose are momentele ei când se transformă într-o fetiță neajutorată, care are nevoie de ajutor. Fanii și iubitul sunt cele mai importante puncte de sprijin.

Theo Rose a fost invitata lui Teo la podcast-ul acesteia, iar cele două prietene au dezbătut cele mai interesante subiecte din viața cântăreței. Știați că Theo Rose are o cutie cu amintiri de la fani? De ce nu poartă inelul de logodnă.

Anghel se ocupă de birocrație

Dacă alți bărbați se dau loviți când vine un copil pe lume și se simt copleșiți de probleme, Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose a demonstrat că este exact ce are nevoie o femeie pentru a se simți în siguranță. „Am avut foarte mare noroc și cred că asta l-a ajuta și pe el să-și intre în meseria asta de bărbat într-o casă, soț, tată acum.

I-a făcut plăcere să preia aceste responsabilități. Și nu vorbim aici doar de lucruri administrative, pentru că se ocupă și de tot ceea ce ține de birocrație și lucrurile care țin e domeniul legal al carierei mele. Pentru că știe, a făcut un master în domeniu. Cel mai mult îmi place că pot vorbi cu el lucruri de o profunzime diferită”, a mărturisit Theo Rose.

„I-am cerut eu inel?”

Artista a povestit și ce nu a știut nimeni despre cererea în căsătorie, punctând faptul că nu a fost ceva oficial. Și a dezvăluit și motivul pentru care nu poartă inelul. „Era un cadou de ziua mea, noi oricum ne sărbătorim unul după altul. Și unul dintre cadouri a fost un inel care are gravat în interior un poem în limba franceză.

Mi-a zis și ce înseamnă, dar am uitat că nu l-am mai scos demult din cutie. Da, e nasol, știu. E ceva lătăneț așa și e special, l-am pus la loc de cinste la mine în dressing. Se vede cutia cu inelul înăuntru. Dar nu port accesorii. (…) Dar, ce, i-am cerut eu inel? (…) Și mama are o cutiuță cu amintirile ei cele mai de preț și soră-mea are… a păstrat acolo niște trandafiri, put ăia de nu-ți dai seama când deschizi cutia. Alături sunt multe scrisori, dischete cu muzică pe care le asculta ea în perioada aia”, a mărturisit Theo Rose.

„Am și eu o cutiuță”

Cântăreața a recunoscut că are și ea cutiuță cu „lucruri de la fani”. „La concerte sunt tot felul de fete care vin și-mi fac daruri. Ori scrisori, brățări cu fața mea, cu numele lor, cu un citat… păstrez cutia aia și alături de acestea, una separat cu chestiile foarte personale”, s-a destăinuit artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre